Mad til påskefrokost - Ideer til påskefrokost opskrifter
Mad

Påskefrokost

Lækre opskrifter og inspiration til mad til påskefrokosten. Her har jeg samlet en masse af mine bedste påskeopskrifter, som passer perfekt til påskefrokosten/påskemenuen. Så her finder du både inspiration til dejlig kolde og lune retter til den traditionelle påskefrokost, og gode ideer som skønt tilbehøret til f.eks. lammekøllen, hvis det er på menuen. Og naturligvis vidunderlige desserter eller lidt sødt til kaffen, til at slutte af på. 

Påskefrokost retter

Du finder her en masse lækre påskefrokost retter, som du kan servere for familie og venner til påskefrokosten. Påskemad man være mange ting, men for mig er det lig med en masse fisk, lune retter og nogle forskellige former for tilbehør. 

Brød til påskefrokost

For mig er påskefrokost forskellige brød med forskelligt pålæg. Derfor finder du her forskellige brød, du kan bage selv og servere sammen med nogle lækre pålægssalater, som du finder lige nedenunder. 

Kolde retter til påskefrokost

Rigtig påskemad er for mange de klassiske pålægssalater såsom æggesalat og hønsesalat. Du kan finde opskrifter på de forskellige påskefrokost retter herunder. Måske finder du endda en ny favorit?

Lune retter til påskefrokost

Ingen påskefrokost uden de lune retter. De klassiske påskefrokost retter for mig tæller altid en omgang frikadeller, lun fiskefilet og også gerne en klassisk porretærte. Det er meget forskelligt fra familie til familie, hvad man anser som klassisk påskemad. Men her ser du et indblik i forskellige påskefrokost retter for mig. 

Tilbehør til varme retter (f.eks. til lammekød)

Hvis påskefrokosten ligger hen af aftenen, får vi engang imellem noget påskemad, der minder mere om aftensmad. Her laver min mormor en god lammerulle og serverer enten flødekartofler eller knuste kartofler til. 

Kager til påskefrokost

Udover de klassiske påskefrokost retter så skal der næsten altid være en lækker påskedessert til. Find her nogle forslag til hvad du kan servere som det søde punktum. 

Små søde sager til påskefrokost

Se også her nogle andre søde sager du kan servere til påskefrokosten. Det er altid et hit at servere lækre hjemmelavede påskeæg. De kan desuden sagtens laves flere dage forinden.

Drinks og andre drikkevarer til påskefrokost

De fleste drikker en lille snaps og en kold øl til påskefrokosten. Du kan også prøve at servere noget lidt anderledes at drikke. En god drink går man aldrig galt med. 

 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar