Mojito med rabarber - opskrift på den bedste rabarbermojito
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Mojito med rabarber

Mojito med rabarber er nok en af mine favoritter når det kommer til sommerdrinks. Min have bugner af rabarber nu, og det er bare med at få dem brugt til alle de skønne ting man kan bruge rabarber til. Jeg har en opskrift her på bloggen, på en lækker rabarberlemonade, som jeg har brugt til disse rabarber mojitos. Det er den perfekte drink at servere til veninde aften, til grillmaden eller bare som en dejlig kølig drink serveret med saltet peanuts – mums! Jeg har lavet to store glas rabarber mojito, men der kan sagtens blive til 4 almindelige glas af denne opskrift. Hvis du ikke lige har tid til at stå og lave rabarbersaft/lemonade, så køb en ufortyndet rababarbersaft. Jeg er sikker på at denne drink bliver sommerens helt store hit!

Mojito med rabarber

Ingredienser

Fremgangsmåde

Mojito med rabarber:

Fordel lime, mynteblade og rom i 2 store glas. Mos det godt sammen med en morter. Fordel rabarbersaft og danskvand i glassene og top med friske jordbær, knust is og rabarberstængler. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar