Brookies (brownie cookie kage) - den bedste brownie med cookie kage
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Brookies (brownie cookie kage)

Brookies (brownie cookie kage) – Opskrift på en vidunderlig brownie bagt med cookie dough. Fudgy brownie, som i sig selv er vildt lækkert, bagt med cookie dough.. så bliver det altså ikke meget bedre. Jeg har brugt min fudgy brownies opskrift, som på meget kort tid allerede er blevet en af bloggens mest populære opskrifter. Det er også en virkelig god brownie! Derudover er der lækker cookie dough ovenpå kagen. Jeg har en opskrift på de bedste cookies lige her, hvis du bare vil bage almindelige cookies.

Hvis du vil gøre kagen ekstra vild, så kan den pyntes med f.eks. en lækker chokolade-smørcreme eller denne lækre chokoladecreme, friske bær og måske nogle chokolader.

Kagen er perfekt at bage dagen inden, den skal serveres, så den kan stå på køl og sætte sig. Det er også en kage der er god at servere til mange mennesker, da den nemt kan laves i dobbeltportion og bages i en stor bradepande. Rigtig god fornøjelse!

Brookies (brownie cookie kage)

Opskrift til 8-10 personer
Forberedelse 20 min.
Tilberedning 40 min.
I alt 1 t.

Ingredienser

Cookielag:
Brownie

Fremgangsmåde

Brookies (giver ca. 20 kagestykker):

Cookielag:

Pisk smør, brun farin og sukker sammen til det er ensartet. Pisk herefter ægget i. Vend mel, bagepulver og 100 g af chokoladen i dejen og lad det stå på køkkenbordet.

Brownie:

Lav brownie dejen, find opskriften på brownien her.

Hæld brownie dejen op kageformen og fordel cookie dejen på brownie dejen. Drys med det resterende chokolade og bag kagen i ca. 35-40 minutter ved 185 C varmluft.

Lad kagen køle af (gerne til dagen after), og skær den i kvadratiske stykker. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

13 kommentarer
   1. Jeg ved fra mine andre læsere, at brookies sagtens kan bages i muffinsforme 🙂 Blot giv dem kortere tid i ovnen 🙂

 1. Hej Frederikke,
  Kan jeg lave kagen i en bradepande og skal jeg i så fald lave dobbeltportion?
  Tak for mange virkelig lækre opskrifter!
  Emily

  1. Ja, jeg ville lave dobbeltportion, hvis den skal bages i bradepande 🙂 Dejligt at du kan lide mine opskrifter! Rigtig god aften, kh Frederikke

 2. Hej.
  Jeg har lavet den i de mål formen er. Det er dog et glasfad. Men efter de 40 min, skal den så stadig være sådan lidt rå i midten?

Skriv en kommentar