Brookies (brownie cookie kage) - den bedste brownie med cookie dough
Opskrifter Livsstil Shop

Brookies (brownie cookie kage)

Brookies (brownie cookie kage) er virkelig en vidunderlig opfindelse! Fudgy brownie, som i sig selv er vildt lækkert, bagt med cookie dough.. så bliver det altså ikke bedre. Jeg har brugt min fudgy brownies opskrift, som på meget kort tid allerede er blevet en af bloggens mest populære opskrifter. Det er også en virkelig god brownie! Kagen er perfekt at bage dagen inden den skal serveres, så den kan stå på køl og sætte sig. Rigtig god fornøjelse!

 

Brookies (brownie cookie kage)

Dessert til 8-10 personer
Forberedelse 20 min. / Tilberedning 40 min. / I alt 1 t.
Ingredienser

Brookies (giver ca. 20 kagestykker):

Cookielag:

140 g smør, blødt

50 g brun farin

100 g sukker

1 æg

1 tsk. vaniljesukker

200 g hvedemel

1 tsk bagepulver

150 g mørk chokolade, hakket eller drops

Brownie:

Find opskriften på brownien her

Fremgangsmåde

Cookielag:

Pisk smør, brun farin og sukker sammen til det er ensartet. Pisk herefter ægget i. Vend mel, bagepulver og 100 g af chokoladen i dejen og lad det stå på køkkenbordet.

Brownie:

Lav brownie dejen.

Hæld brownie dejen op kageformen og fordel cookie dejen på brownie dejen. Drys med det resterende chokolade og bag kagen i ca. 35-40 minutter ved 185 C varmluft. Lad kagen køle af (gerne til dagen after), og skær den i kvadratiske stykker. Velbekomme!

Bedøm denne ret

11 Comments
   1. Jeg ved fra mine andre læsere, at brookies sagtens kan bages i muffinsforme 🙂 Blot giv dem kortere tid i ovnen 🙂

 1. Hej Frederikke,
  Kan jeg lave kagen i en bradepande og skal jeg i så fald lave dobbeltportion?
  Tak for mange virkelig lækre opskrifter!
  Emily

  1. Ja, jeg ville lave dobbeltportion, hvis den skal bages i bradepande 🙂 Dejligt at du kan lide mine opskrifter! Rigtig god aften, kh Frederikke

 2. Hej.
  Jeg har lavet den i de mål formen er. Det er dog et glasfad. Men efter de 40 min, skal den så stadig være sådan lidt rå i midten?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven