Opskrift på hjemmelavede påskeæg med pistacie, nougat og marcipan
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Påskeæg med pistacie, nougat og marcipan

Påskeæg med pistacie, nougat og marcipan – i rette tid inden påsken, som er lige på trapperne. Disse påskeæg er lavet af ganske få ingredienser og de er super nemme at lave. Jeg har brugt pistacienødder for at give god smag og farve til marcipanen, men det smager også helt vidunderligt med frysetørrede hindbær f.eks. Her på bloggen findes der kun ganske få påskeopskrifter, så det bliver der lavet om på i løbet af ugen. Indtil da kan du tjekke disse opskrifter ud: Flettet påskekrans, frisk og syrlig påskelagkage og hot cross buns. God fornøjelse!

Påskeæg med pistacie, nougat og marcipan

Ingredienser

Påskeæg (ca. 12-14 stk.):

Fremgangsmåde

Påskeæg:

Hak pistacienødderne fint i en minihakker. Bland pistacie (gem lidt pistacie til pynt) med marcipan, ved at ælte det godt sammen med hænderne. Del marcipanmassen i 12-14 lige store dele og form marcipanen rundt om et stykke nougat. Dyp påskeæggene i mælkechokolade og drys med hakkede pistacienødder. Stil påskeæggene på køl indtil chokoladen har sat sig og nyd dem. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar