Æggesalat - Opskrift på nem og lækker æggesalat med karry
Opskrifter Livsstil Shop

Æggesalat

Æggesalat – Opskrift på nem og lækker æggesalat med karry, som er en perfekt frokostsalat til et frokostbord. Æggesalat er så nemt og hurtigt at lave selv, og det kræver altså ikke ret mange ingredienser, før man kan servere den lækreste hjemmelavede æggesalat. Æggesalat består af hårdkogte æg, som skæres i tern og blandes med en  dressing af mayonnaise, karry, salt, peber og sukker. Man kan også tilsætte lidt creme fraiche, hvis man ønsker en lidt mere flydende æggesalat. Derudover serveres æggesalat med karse eller f.eks. purløg.

Æggesalat

Æggesalat kan bruges til det kolde frokostbord f.eks. ved påske og jul. Æggesalat er også helt ideelt at smør på sandwichbrød eller på rugbrød og have med i madpakken eller på picnic.

Prøv også min opskrift på tunsalat eller hytteostsalat. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Frokost, Tilbehør til 3-4 personer
Forberedelse 5 min. / Tilberedning 10 min. / I alt 15 min.
Ingredienser

Æggesalat

5 æg

85 g mayonnaise

Ca. 2 spsk. karry

Salt

Peber

Sukker

Karse eller purløg

Fremgangsmåde

Æggesalat

Kom æggene i en gryde og dæk dem med vand. Sæt vandet over at koge og når det koger, skal æggene koge i 9 minutter for at blive hårdkogte. Kom koldt vand på æggene og pil herefter æggene.

Bland en dressing med mayonnaise, karry og smag til med salt, peber og sukker. Skær æggene ud i små tern og bland dem i dressingen. Kom æggesalaten i en skål og pynt med karse eller finthakket purløg. Opbevar på køl indtil servering. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.