Æggesalat - Opskrift på nem og lækker æggesalat med karry
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Æggesalat

Æggesalat – Opskrift på nem og lækker æggesalat med karry, som er en perfekt frokostsalat til et frokostbord. Æggesalat er så nemt og hurtigt at lave selv, og det kræver altså ikke ret mange ingredienser, før man kan servere den lækreste hjemmelavede æggesalat. Æggesalat består af hårdkogte æg, som skæres i tern og blandes med en  dressing af mayonnaise, karry, salt, peber og sukker. Man kan også tilsætte lidt creme fraiche, hvis man ønsker en lidt mere flydende æggesalat. Derudover serveres æggesalat med karse eller f.eks. purløg.

Æggesalat

Æggesalat kan bruges til det kolde frokostbord f.eks. ved påske og jul. Æggesalat er også helt ideelt at smør på sandwichbrød eller på rugbrød og have med i madpakken eller på picnic.

Prøv også min opskrift på tunsalat eller hytteostsalat. Rigtig god fornøjelse!

Æggesalat

Opskrift til 3-4 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 15 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Æggesalat

Kom æggene i en gryde og dæk dem med vand. Sæt vandet over at koge og når det koger, skal æggene koge i 9 minutter for at blive hårdkogte. Kom koldt vand på æggene og pil herefter æggene.

Bland en dressing med mayonnaise, karry og smag til med salt, peber og sukker. Skær æggene ud i små tern og bland dem i dressingen.

Kom æggesalaten i en skål og pynt med karse eller finthakket purløg. Opbevar på køl indtil servering. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar