Hytteost med tun og avocado - Opskrift på hytteostblanding med tun og avocado
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Hytteost med tun og avocado

Hytteost med tun og avocado – Opskrift på lækker hytteostblanding med tun og avocado. Denne lækre hytteostblanding er så nem og lækkert tilbehør eller fyld i sandwich, på ristet rugbrød eller som topping ovenpå en salat. Jeg elsker denne blanding og laver det rigtig ofte til frokost. Jeg arbejdede engang et sted, hvor vi skiftedes til at stå for at lave frokost. Jeg lavede altid denne blanding, når det var min tur til at stå for frokosten, og alle elskede det. Det smager virkelig godt ovenpå ristet rugbrød, men det er også perfekt at servere til en salat eller i en sandwich. Prøv også at komme det ovenpå en spinatvaffel eller i en tortilla pandekage eller spinatpandekage.

Udover tunen og avocadoen, så smager det også rigtig dejligt med finthakkede rødløg, persille eller purløg i denne blanding. Jeg bruger tun i olie, men tun i vand kan også sagtens bruges. Hytteostblandingen kan sagtens holde sig i et par dage på køl. Rigtig god fornøjelse!

Husk at følge mig på mine andre sociale platforme, for meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Instagram, Facebook og TikTok.

Hytteost med tun og avocado

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 10 min.

Ingredienser

Hytteost med tun og avocado

Fremgangsmåde

Hytteost med tun og avocado

Bland hytteost, tun, avocado og citronsaft sammen. Smag til med salt og peber. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar