Opskrift på en lækker salat med grønkål, bagt græskar og feta

SE ALLE MINE OPSKRIFTER PÅ LÆKRE MADBRØD HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Salat med grønkål, bagt græskar og feta

Efteråret er over os og med efteråret kommer græskar. Jeg elsker virkelig græskar både bagt og som suppe. I denne opskrift har jeg bagt Hokkaido græskar og blandet i en vidunderlig salat. Salaten er god som tilbehør til et godt stykke kød eller bare som den er med et godt brød til.

Salat med grønkål, bagt græskar og feta

Ingredienser

Salat med grønkål, bagt græskar og feta (4-6 personer): Bagt græskar:
Derudover:

Fremgangsmåde

Bagt græskar:

Tænd ovnen på 200 C. Skyl græskaret godt og skær det midt over og fjern kernerne. Skær græskar i både med skrællen på. Kom olivenolie, timian, salt og peber på og kom dem på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen i ca. 25 minutter til de er sprøde udenpå og møre indeni.

Kog perlebyg som anvist på pakken. Lad dem herefter køle af. Snit grønkål og bland det sammen med appelsinsaft og salt. Rist græskarkernerne på en tør pande.

Anret salaten på et fad med grønkål, perlebyg, feta, bagt græskar, ristede græskarkerner og brombær. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar