Opskrift på en lækker salat med grønkål, bagt græskar og feta
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Salat med grønkål, bagt græskar og feta

Efteråret er over os og med efteråret kommer græskar. Jeg elsker virkelig græskar både bagt og som suppe. I denne opskrift har jeg bagt Hokkaido græskar og blandet i en vidunderlig salat. Salaten er god som tilbehør til et godt stykke kød eller bare som den er med et godt brød til.

Salat med grønkål, bagt græskar og feta

Ingredienser

Salat med grønkål, bagt græskar og feta (4-6 personer): Bagt græskar:
Derudover:

Fremgangsmåde

Bagt græskar:

Tænd ovnen på 200 C. Skyl græskaret godt og skær det midt over og fjern kernerne. Skær græskar i både med skrællen på. Kom olivenolie, timian, salt og peber på og kom dem på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen i ca. 25 minutter til de er sprøde udenpå og møre indeni.

Kog perlebyg som anvist på pakken. Lad dem herefter køle af. Snit grønkål og bland det sammen med appelsinsaft og salt. Rist græskarkernerne på en tør pande.

Anret salaten på et fad med grønkål, perlebyg, feta, bagt græskar, ristede græskarkerner og brombær. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar