Salat med varmrøget laks og urtedressing - skøn frokostsalat
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Salat med varmrøget laks og urtedressing

Salat med varmrøget laks og urtedressing. Jeg havde en masse rester i køleskabet, der skulle bruges, og det kom der denne skønne salat ud af med massere af grønt og varmrøget laks fra fiskehandleren og en dejlig urtedressing til. Jeg nød salaten sammen med min mor og mormor i solen ude på terrassen – så skønt og meget hyggeligt!  Du kan bruge hvilke som helst grøntsager i salaten afhængig af, hvad der lige er i sæson. Jeg laver tit sådan en salat til frokost, og det er en god måde at få sine grøntsager på (sagde hende der primært deler kageopskrifter). Rigtig god fornøjelse!

Salat med varmrøget laks og urtedressing

Ingredienser

Urtedressing:
Salat til 3 portioner:

Fremgangsmåde

Urtedressing:

Rør alle ingredienser sammen til en skøn dressing.

Salat:

Skyl og skær grøntsagerne og anret enten salaten i 3 skåle eller en stor skål. Træk laksen fra hinanden og fordel ud over salaten. Pynt med limebåde, sesam og frisk mynte.

Nyd salaten med urtedressingen og lækkert brød til. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar