Frisk salat med skaldyr og dilddressing - opskrift på skøn påskesalat
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Frisk salat med skaldyr og dilddressing

Frisk salat med skaldyr og dilddressing! En skøn salat som min mormor altid laver til den årlige familiejulefrokost og også til påskefrokost. Den er nem at lave og er perfekt til forret med hjemmebagt brød til. Jeg har brugt Kutter rejer og krebsehaler, men det smager også lækkert med f.eks. store Tigerrejer. Rigtig god fornøjelse!

Jeg håber, at I nyder det gode påskevejr ligeså meget, som jeg gør i disse dage. Det er så skønt at have ferie, når vejret er godt!

Frisk salat med skaldyr og dilddressing

Ingredienser

Frisk salat med skaldyr (til 4 personer):
Dilddressing:

Fremgangsmåde

Frisk salat med skaldyr:

Ordn aspargesene og hæld kogende vand udover dem og lad dem blanchere i et par minutter. Skær dem herefter ud i nogle stykker. Snit salaten, skær avocadoerne i skiver og grapefrugterne i filter. Hæld væsken fra rejerne og krebsehalerne.

Dilddressing:

Rør alle ingredienserne sammen til en dejlig dressing.

Anret salaten på et fad og server brød og dressing til. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar