Luksus tomatsalat med cremet mozzarella - den bedste tomatsalat
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Luksus tomatsalat med cremet mozzarella

Luksus tomatsalat med cremet mozzarella – verdens bedste tomatsalat, hvis du spørger mig (og min familie). Denne tomatsalat er så nem at lave og den smager vidunderligt. Jeg har efterhånden lavet den en del gange og den er perfekt at servere til grillet kød, hjemmebagt brød og denne kartoffelsalat. Mozzarellaen bliver vendt med fløde, olivenolie, havsalt og citronskal og det er en vildt lækker smagskombination. Brug gerne forskellige tomatsorter, det både smager godt og ser godt ud! Jeg har plantet en masse forskellige tomatplanter i mit drivhus og jeg glæder mig til at kunne plukke solmodne tomater og bruge til denne tomatsalat. Rigtig god fornøjelse!

Luksus tomatsalat med cremet mozzarella

Ingredienser

Luksus tomatsalat med cremet mozzarella (til ca. 4 pers.):

Fremgangsmåde

Luksus tomatsalat med cremet mozzarella:

Træk mozzarella kuglerne fra hinanden med to gafler (som pulled pork) og bland mozzarella med piskefløde, olivenolie, citronskal og havsalt i en skål og stil på køl i 1 time. Skær tomaterne over og lad nogle af de helt små være hele. Anret tomater og mozzarella på et fad og pynt med basilikum og peber og evt. mere olivenolie og salt. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar