Luksus tomatsalat med cremet mozzarella - den bedste tomatsalat
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Luksus tomatsalat med cremet mozzarella

Luksus tomatsalat med cremet mozzarella – verdens bedste tomatsalat, hvis du spørger mig (og min familie). Denne tomatsalat er så nem at lave og den smager vidunderligt. Jeg har efterhånden lavet den en del gange og den er perfekt at servere til grillet kød, hjemmebagt brød og denne kartoffelsalat. Mozzarellaen bliver vendt med fløde, olivenolie, havsalt og citronskal og det er en vildt lækker smagskombination. Brug gerne forskellige tomatsorter, det både smager godt og ser godt ud! Jeg har plantet en masse forskellige tomatplanter i mit drivhus og jeg glæder mig til at kunne plukke solmodne tomater og bruge til denne tomatsalat. Rigtig god fornøjelse!

Luksus tomatsalat med cremet mozzarella

Ingredienser

Luksus tomatsalat med cremet mozzarella (til ca. 4 pers.):

Fremgangsmåde

Luksus tomatsalat med cremet mozzarella:

Træk mozzarella kuglerne fra hinanden med to gafler (som pulled pork) og bland mozzarella med piskefløde, olivenolie, citronskal og havsalt i en skål og stil på køl i 1 time. Skær tomaterne over og lad nogle af de helt små være hele. Anret tomater og mozzarella på et fad og pynt med basilikum og peber og evt. mere olivenolie og salt. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar