Opskrifter Livsstil

Spinatvafler

Spinatvafler er perfekt at spise til frokost eller aftensmad. Disse vafler er meget nemme at lave ligesom mine spinatpandekager. Spinatvaflerne kan toppes med f.eks. falafler, dressing, grøntsager. De kan også toppes med laks eller sprøde kyllingestykker. Vaflerne kan sagtens fryses ned og blot varmes i ovnen eller på en brødrister. Hvis du ikke har et vaffeljern og er på udkig efter et, så kan jeg anbefale dette (*reklamelink), som jeg bruger og er meget glad for. Jeg bruger også vaffeljernet til disse sprøde julevafler. Rigtig god fornøjelse!

Spinatvafler

Mad til 4 personer
Forberedelse 5 min. / Tilberedning 15 min. / I alt 20 min.
Ingredienser

Spinatvafler (ca. 6-8 stk.):

100 g frisk spinat

3 æg

2,5 dl mælk

250 g hvedemel

1 tsk. bagepulver

1/2 tsk. salt

Smør eller olivenolie til stegning

Fremgangsmåde

Spinatvafler

Kom alle ingredienserne i en blender og blend det sammen til en ensartet masse.

Varm et vaffeljern op med smør eller olivenolie og steg vaflerne. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.