Luftige amerikanske pandekager - De BEDSTE luftige tykke pandekager
Opskrifter Livsstil Shop

Luftige amerikanske pandekager

Luftige amerikanske pandekager – Opskrift på de bedste luftige og tykke amerikanske pandekager med kærnemælk. Jeg elsker små tykke amerikanske pandekager og denne opskrift er min favorit. Jeg har lavet disse pandekager SÅ mange gange efterhånden og hver gang bliver de så gode.

Dejen består af bl.a. kærnemælk og græsk yoghurt som gør dejen virkelig lækker og smagfuld. Derudover vendes stiftpiskede æggehvider i dejen, som giver de lækreste luftige og bløde pandekager. Pandekagerne kan serveres til morgenbordet søndag morgen, til brunch, eftermiddagshyggen eller som en hyggelig snack om aftenen.

Hvad kan jeg servere til pandekagerne?

Pandekagerne smager vidunderligt bare som de er, men der er så mange lækre ting, der kan serveres til pandekagerne. Her på billederne er pandekagerne serveret med koldt smør og sirup. Diverse syltetøj, kompot, nutella og friske bær er også lækkert. Rigtig god fornøjelse!

Luftige amerikanske pandekager

Pandekager til 6-8 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 30 min. / I alt 45 min.
Ingredienser

Luftige amerikanske pandekager (ca. 15 – 16 stk.)

3,5 dl mel

2 tsk. bagepulver

1 spsk. sukker

Et lille nip salt

1 tsk. vaniljesukker

3 æg (delt i hvider og blommer)

3,5 dl kærnemælk

1 dl græsk yoghurt

½ tsk. natron

Smør til stegning

 

Fremgangsmåde

Luftige amerikanske pandekager

Bland mel, bagepulver, sukker, salt og vanilje sammen i en skål. Pisk æggeblommer, græsk yoghurt og kærnemælk i. Bland natron med en lille smule kærnemælk og hæld det op i dejen. I en anden skål piskes hviderne stive. Vend forsigtigt hviderne i dejen uden at slå luften ud. Steg pandekagerne i smør på en pande ved middelvarme. Spis helst pandekagerne imens de er lune, så smager de allerbedst! Velbekomme!

Bedøm denne ret

3 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven