Pandekageruller med jordbær og Nutella - Frederikke Wærens
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Pandekageruller med jordbær og Nutella

 

 

Vi elsker tynde pandekager herhjemme og spiser det så tit vi kan. Pandekager er på en eller anden måde noget der altid kan samle hele familien. Vi spiser for det meste pandekager med smør, rørsukker eller marmelade, men de kan jo fyldes med alle mulige lækre sager. F.eks. friske bær, saltkaramel, kompot, hakket chokolade, flødeskum og selvfølgelig Nutella! Denne version har jeg fyldt med et godt lag Nutella og en masse friske jordbær – perfekt kombination! Hvad spiser du på dine pandekager?

Pandekageruller med jordbær og Nutella

Ingredienser

Pandekager (ca. 12-15 stk):
Fyld:

Fremgangsmåde

Pandekager (ca. 12-15 stk):

Kom mælken i en skål og tilsæt mel, sukker og salt. Pisk godt til dejen er uden klumper. Tilsæt æggene og pisk igen. Rør natron ud i lidt mælk og kom det i dejen. Kom en lille smule smør på panden, og bag tynde pandekager af dejen.

Smør et lag Nutella på hver pandekage og fordel jordbær skåret i skiver ud på pandekagen. Rul pandekagen og læg pandekagerne i en bunke på et fad. Server straks pandekagerne til eftermiddagshyggen, morgenmaden eller fødsesldagsbrunchen. Velbekomme!

 

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar