Lækker hjemmelavet nutella - Frederikke Wærens
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Lækker hjemmelavet nutella

Det er fredag og dermed weekend lige omlidt. Ih, hvor jeg glæder mig til at slappe af og hygge mig med min familie. Jeg har lige lavet et glas fyldt med lækker hjemmelavet nutella og det skal helt sikkert på morgenbordet i morgen tidlig med friskbagte boller. Det er meget nemt at lave nutella selv og så er man også sikker på, at det bliver lavet af gode råvare. Nutellaen kan f.eks. også serveres til pandekager, vafler og croissanter. Prøv opskriften her og så må I have en rigtig dejlig weekend!

Lækker hjemmelavet nutella

Ingredienser

Hjemmelavet nutella (til 1 glas).

Fremgangsmåde

Sådan gør du:

Rist hasselnødderne i ovnen i ca. 8 minutter ved 180° C, til skallen sprækker og slipper hasselnødderne. Gnub skallen af hasselnødderne og blend dem til fin mel. Hak chokolden fint og bland det sammen med de blendede hasselnødder i en skål.

Kog fløden op til lige under kogepunktet. Hæld halvdelen af fløden ud over hasselnødder og chokolade, imens der røres godt. Tilsæt resten af fløden indtil massen samler sig, chokoladen smelter og bliver blank. Tilsæt nu smørret lidt adgangen og rør rundt indtil det er smeltet. Hæld din hjemmelavede nutella på et glas, der er rengjort, og opbevar nutellaen på køl i ca. 1 uge, men mon ikke det når at blive spist inden da. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar