Dadelkaramel smager så skønt og er enormt nemt at lave. Du skal blot blende bløde udstenede dadler, lidt vand, salt og vaniljepulver, så har du den lækreste sundere karamel. Brug dadelkaramellen på din havgregrød, yoghurt, skyr, chiagrød eller smør det ovenpå et stykke hjemmelavet knækbrød. Du kan også komme dadelkaramellen på is eller brug det i stedet for karamel til andre søde lækkerier. Dadelkaramellen kan holde sig på køl i op til en uge, men mon ikke den når at forsvinde inden da. Jeg har smagt karamellen til med kanel, men det kan man sagtens undlade. Rigtig god fornøjelse!
Dadelkaramel
Ingredienser
DadelkaramelFremgangsmåde
Dadelkaramel
Kom alle ingredienserne i en foodprocessor eller minihakker og kør det til det bliver til en cremet og lys masse (det tager ca. 2 minutter). Smag evt. karamellen til med kanel. Kom dadelkaramellen i et glas med låg, der kan lukke tæt, og opbevar det på køl i ca. 1 uge. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar