Cremet chiagrød med lækre toppings - opskrift på karamelliserede bananer
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Cremet chiagrød med lækre toppings

Cremet chiagrød med lækre toppings – en perfekt start på dagen. Sådan en chiagrød er virkelig nem at lave, da den kan forberedes om aftenen, ved at ligge chiafrøene i blød i f.eks. kokosmælk. Om morgnen røres chiagrøden sammen med yoghurt eller skyr og toppes med diverse toppings. Jeg har toppet disse med karamelliserede bananer, kerner og frø, friske bær, peanutbutter, kokosmel, hjemmelavet hindbærsyltetøj, hakket mørk chokolade og lakridspulver. Man kan også sagtens nøjes med lidt færre toppings, hvis det skal gå lidt hurtigt. God fornøjelse!

Cremet chiagrød med lækre toppings

Ingredienser

Chiagrød til ca. 4 portioner:
Karamelliserede bananer:
Karamelliserede nødder og kerner:
Forslag til topping:

Fremgangsmåde

Chiagrød:

Rør chiafrø, kokosmælk og vaniljepulver sammen i en skål. Lad det stå på køkkenbordet i ca. 10 minutter og rør rundt igen, så det ikke klumper. Stil skålen på køl natten over. Om morgnen røres kokosyoghurt sammen med chiagrøden.

Karamelliserede bananer:

Skræl og skær bananerne i skrå skiver. Varm kokosolie og honning op på en pande ved middelhøj varme. Steg bananskiverne til de er gyldne og karamelliserede på begge sider.

Karamelliserede nødder og kerner:

Rist nødder og kerner på panden med kokosolie og honning i et par minutter til de bliver gyldne.

 

Fordel grøden i skåle og pynt med karamelliserede bananer, nødder og kerner, bær, hakket mørk chokolade, peanutbutter osv. Nyd straks. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar