Grød med toppings! - Frederikke Wærens
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Grød med toppings!

Tusind tak fordi I har taget så godt imod min blog! Det havde jeg slet ikke regnet med. Det er altid nervepirrende når man springer ud i noget nyt, så derfor er det skønt, når det bliver taget så godt imod! Jeg startede min dag med en dejlig omgang varm havregrød fyldt med mine favorit toppings (a la GRØD) og opskriften kommer lige her:

Grød med toppings!

Ingredienser

Opskrift på havregrød til 3 personer:

Fremgangsmåde

Sådan gør du:

Hæld ingredienserne i en gryde og lad det koge op under omrøring. Når det koger skrues ned for varmen. Rør godt i grøden indtil den får den rette konsistens. Server grøden med en masse toppings. Toppings kan varieres til det uendelige, men her er mine favoritter: jordbær, hindbær, blåbær, mørk chokolade, müesli, mandler og dulce de leche (karamel). Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer

Skriv en kommentar