Grød med toppings! - Frederikke Wærens
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Grød med toppings!

Tusind tak fordi I har taget så godt imod min blog! Det havde jeg slet ikke regnet med. Det er altid nervepirrende når man springer ud i noget nyt, så derfor er det skønt, når det bliver taget så godt imod! Jeg startede min dag med en dejlig omgang varm havregrød fyldt med mine favorit toppings (a la GRØD) og opskriften kommer lige her:

Grød med toppings!

Ingredienser

Opskrift på havregrød til 3 personer:

Fremgangsmåde

Sådan gør du:

Hæld ingredienserne i en gryde og lad det koge op under omrøring. Når det koger skrues ned for varmen. Rør godt i grøden indtil den får den rette konsistens. Server grøden med en masse toppings. Toppings kan varieres til det uendelige, men her er mine favoritter: jordbær, hindbær, blåbær, mørk chokolade, müesli, mandler og dulce de leche (karamel). Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer

Skriv en kommentar