Grød med toppings! – Frederikke Wærens
Opskrifter Livsstil Shop

Grød med toppings!

Tusind tak fordi I har taget så godt imod min blog! Det havde jeg slet ikke regnet med. Det er altid nervepirrende når man springer ud i noget nyt, så derfor er det skønt, når det bliver taget så godt imod! Jeg startede min dag med en dejlig omgang varm havregrød fyldt med mine favorit toppings (a la GRØD) og opskriften kommer lige her:

Ingredienser

Opskrift på havregrød til 3 personer:

3 dl grov valsede havregryn

3 dl vand

1 ½ dl almindelig mælk

1 ½ dl mandelmælk

½ tsk salt

Fremgangsmåde

Sådan gør du:

Hæld ingredienserne i en gryde og lad det koge op under omrøring. Når det koger skrues ned for varmen. Rør godt i grøden indtil den får den rette konsistens. Server grøden med en masse toppings. Toppings kan varieres til det uendelige, men her er mine favoritter: jordbær, hindbær, blåbær, mørk chokolade, müesli, mandler og dulce de leche (karamel). Velbekomme!

Bedøm denne ret

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.