Cremet chiagrød med bagte rabarber - Frederikke Wærens
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Cremet chiagrød med bagte rabarber

I går lagde jeg et billede på story af denne chiagrød med bagte rabarber og I var rigtig mange der spurgte om opskriften, hvilket jeg slet ikke lige havde tænkt på! Men selvfølgelig skal  I have opskriften på denne lækre cremede sommer chiagrød med bagte rabarber. Den cremede konsistens kommer fra flødeskum vendt med skyr, så derfor er det i mine øjne en dessert! Man kan sagtens undlade flødeskum og bare nøjes med skyr, hvis man vil spise grøden som morgenmad. Her kommer opskriften:

Cremet chiagrød med bagte rabarber

Ingredienser

Opskrift til 2 glas Chiagrød:
Bagte rabarber:

Fremgangsmåde

Chiagrød:

Bland chiafrø, mandelmælk og vanilje i en skål og pisk det sammen med et piskeris. Pisk indtil det bliver tykkere i konsistensen og chiafrøene begynder at suge væsken til sig. Lad det stå i ca. 10 minutter på køkkenbordet.

Pisk fløden til en let skum og vend det sammen med skyr og vend det herefter ned i chiagrøden. Sæt blandingen på køl imens du bager rabarberne.

Bagte rabarber:

Skyl rabarberne godt og skær dem ud i små stykker. Bland rabarberne med sukker og vaniljestang og kom det i et ovnfast fad. Bag rabarberne i ca. 25 minutter ved 200 C.

Fordel chiagrøden i 2 fine glas og top med bagte rabarber. Velbekomme!

 

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar