Overnight oats med hindbær - Opskrift på køleskabsgrød med hindbær
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Overnight oats med hindbær

Overnight oats med hindbær – Opskrift på køleskabsgrød med havregryn, chiafrø og hindbær. Overnight oats eller køleskabsgrød er så nemt at lave og nyde til morgenmaden. Køleskabsgrød består af havregryn og chiafrø som blandes sammen med mælk, jeg bruger mandelmælk, og vanilje, kardemomme og en smule salt og stilles på køl til dagen efter. Jeg har også tilsat hindbær, som giver en dejlig smag til grøden. Det er en virkelig nem og mættende morgenmad, som hurtigt blandes sammen om aftenen, og så skal det bare blandes op med skyr eller græsk yoghurt dagen efter. Så er der nem og lækker morgenmad, som også kan nydes på farten. Jeg kan godt lide at lave grøden på mandelmælk, da det gør grøden ekstra cremet, men almindelig mælk kan også bruges og også andre plantedrikke.

Denne portion jeg har lavet her er til ca. 2 personer, men den kan også række til 2 portioner til 1 person og bare opbevares på køl, hvor det kan holde sig i et par dage.

Forslag til toppings

Grøden kan toppes med alverdens lækre sager. Jeg kan godt lide at der er noget frisk, noget knasende og noget der er blødt. Prøv f.eks. friske bær eller frisk frugt, nødder, granola, peanutbutter, mandelsmør, dulce de leche, hjemmelavet nutella, kokosmel/flager eller kakaonibs. Grøden kan også toppes med kompot eller syltetøj. Prøv også at vende f.eks. stikkelsbærmarmelade i grøden eller rabarberkompot. Rigtig god fornøjelse!

Overnight oats med hindbær

Opskrift til 1-2 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning + 10 t.
I alt + 10 t.

Ingredienser

Overnight oats med hindbær
Derudover

Fremgangsmåde

Overnight oats med hindbær

Kom alle ingredienserne i en beholder eller et glas med låg og rør det godt sammen. Mos hindbærrene godt ud. Kom låg på og stil på køl til næste dag.

Næste dag blandes det med skyr, hældes i 1-2 skåle og toppes med forskellige toppings. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar