Stikkelsbærmarmelade - Opskrift på marmelade med stikkelsbær og vanilje
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Stikkelsbærmarmelade

Stikkelsbærmarmelade lavet med grønne stikkelsbær fra min have. I går tømte min mor og jeg vores stikkelsbærbuske for de flotteste stikkelsbær. Både de grønne og de røde. De grønne har jeg brugt til marmeladen og de røde har jeg planer om at bruge til en stikkelsbærtærte. Marmeladen kan bruges til mange lækre ting f.eks. på en friskbagt bolle, pandekager, på skyr og yoghurt, eller i en trifli.  Rigtig god fornøjelse!

Stikkelsbærmarmelade

Tilbehør til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Stikkelsbærmarmelade

Fremgangsmåde

Stikkelsbærmarmelade

De nippede og skylede stikkelsbær kommes i en gryde med vand og 1/2 stang vanilje. Kog det langsomt op og kog bærrene ud. Det tager ca. 10 minutter. Tilsæt sukkeret og kog marmeladen i 10 minutter. Bland rød Melatin med 1 spsk. sukker og drys det udover marmeladen, og lad det koge i yderligere 2 minutter. Skold et syltetøjsglas (eller 2 små glas) og hæld den varme marmelade på glasset og luk låget godt til. Opbevar marmeladen på køl. Det kan holde sig meget længe, når glasset ikke er åbnet. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar