Vaniljesirup er så lækkert og virkelig nemt at lave selv. Det er blot vand, rørsukker, glukosesirup og vanilje der bliver kogt ind til den dejligste sirup. Vaniljesirup kan bruges til mange lækre ting, som f.eks. is, frugt, skyr, pandekager og i en kaffe latte, som du kan se på billederne. Siruppen kan holde sig i op til en måned, hvis ikke det når at forsvinde inden. God fornøjelse!
Vaniljesirup
Ingredienser
Vaniljesirup:Fremgangsmåde
Vaniljesirup:
Kom alle ingredienserne i en lille gryde. Kog det op, så det bobler. Siruppen skal koges tyk (dog ikke for tyk) og vandet skal fordampe – det tager ca. 5-10 minutter. Rør godt i det undervejs. Hæld den færdigkogte sirup på et skoldet glas der kan lukke tæt. Velbekomme!
Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.
Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.
Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.
Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂
Skriv endelig en kommentar