Opskrifter Livsstil

Fredagshygge: Yoghurt med blåbærkompot og sprød granola

Fredagshygge: Yoghurt med blåbærkompot og sprød granola. Endelig endnu en omgang fredgshygge. I dag står den på græsk yoghurt med hjemmelavet blåbærkompot og sprød granola med peanutbutter og chokolade. Server denne hyggelige og søde ret som en lækker dessert eller som et sødt indslag på brunch bordet. Granolaen er en virkelig gammel opskrift efterhånden og jeg havde faktisk helt glemt den, men godt at jeg kom i tanke om den, for den er simpelthen så god. Yoghurten kan skiftes ud med skyr, eller hvad man nu bedst kan lide. Prøv også med stikkelsbærmarmelade eller rabarberkompot.

Jeg beklager virkelig, at der går så lang tid imellem mine almindelige opskrifter og fredagshygge-opskrifter. På mandag har jeg sidste fotodag med min kommende kagebog og derefter har jeg mere tid til at udvikle nye opskrifter her til bloggen. Hav en skøn dag!

Fredagshygge: Yoghurt med blåbærkompot og sprød granola

Dessert til 4 personer
Forberedelse 15 min. / Tilberedning 25 min. / I alt 40 min.
Ingredienser

Sprød granola

Se opskrift her

Blåbærkompot

200 g blåbær, frosne

3 spsk. sukker

1 tsk. vanilje

1 spsk. vand

Skal fra 1 citron

Derudover

Yoghurt f.eks. græsk yoghurt

 

 

Fremgangsmåde

Sprød granola

Lav granolaen og lad den køle af.

Blåbærkompot

Kom alle ingredienserne i en lille gryde og lad det koge op. Kog det til noget af væsken er fordampet og kompotten tykner en smule. Hæld det op i et skoldet glas.

Server yoghurt med blåbærkompot og sprød granola. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.