Fredagshygge: Yoghurt med blåbærkompot og sprød granola -
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Fredagshygge: Yoghurt med blåbærkompot og sprød granola

Fredagshygge: Yoghurt med blåbærkompot og sprød granola. Endelig endnu en omgang fredgshygge. I dag står den på græsk yoghurt med hjemmelavet blåbærkompot og sprød granola med peanutbutter og chokolade. Server denne hyggelige og søde ret som en lækker dessert eller som et sødt indslag på brunch bordet. Granolaen er en virkelig gammel opskrift efterhånden og jeg havde faktisk helt glemt den, men godt at jeg kom i tanke om den, for den er simpelthen så god. Yoghurten kan skiftes ud med skyr, eller hvad man nu bedst kan lide. Prøv også med stikkelsbærmarmelade eller rabarberkompot.

Jeg beklager virkelig, at der går så lang tid imellem mine almindelige opskrifter og fredagshygge-opskrifter. På mandag har jeg sidste fotodag med min kommende kagebog og derefter har jeg mere tid til at udvikle nye opskrifter her til bloggen. Hav en skøn dag!

Fredagshygge: Yoghurt med blåbærkompot og sprød granola

Dessert til 4 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 25 min.
I alt 40 min.

Ingredienser

Sprød granola
Blåbærkompot
Derudover

Fremgangsmåde

Sprød granola

Lav granolaen og lad den køle af.

Blåbærkompot

Kom alle ingredienserne i en lille gryde og lad det koge op. Kog det til noget af væsken er fordampet og kompotten tykner en smule. Hæld det op i et skoldet glas.

Server yoghurt med blåbærkompot og sprød granola. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar