Crunchy peanut butter granola med chokolade - Frederikke Wærens
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Crunchy peanut butter granola med chokolade

 

 

Natten til søndag kom jeg hjem fra skiferie efter 15 timers køretur! Det var lidt hårdt især, fordi jeg var syg og stadig er det. Så det var lidt svært at komme op i morges og i gang med at arbejde igen.

Et par skefulde af denne lækre crunchy peanut butter granola med chokolade gjorde virkelig underværker på min smoothie imorges. Prøv den! Den er SÅ god. Her kommer opskriften:

Crunchy peanut butter granola med chokolade

Ingredienser

Crunchy peanut butter granola med chokolade:

Fremgangsmåde

Kom peanut butter og sirup i en lille skål og smelt det i ca. 20 sekunder i mikroovnen, så er det nemmere at have med at gøre. I en større skål blandes havregryn, vanilje, kanel og salt sammen. Tilsæt peanut butter sirup-blandingen til havregrynene og rør det godt rundt. Hak mandlerne og bland dem i. Tænd ovnen på 175 C. Fordel granolaen på et stykke bagepapir og bag i ca. 25-30 minutter indtil det bliver sprødt og gyldent. Rør i granolaen undervejs. Når granolaen er færdig tages den ud af ovnen. Lad den stå lidt inden chokoladen tilsættes. Hæld granolaen i en lufttæt beholder når den er helt afkølet. Brug granolaen som topping på havregrød, smoothie bowls, en lille hurtig snack når sulten melder sig eller spis den som et crunchy indslag på din skyr. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar