Opskrifter Livsstil

Sprøde kyllingestykker med estragon dip

Sprøde kyllingestykker med estragon dip! Disse sprøde kyllingestykker er simpelthen så lækre. Kyllingen bliver lagt i en lage af kernemælk og bliver derefter vendt i en sprød crunch af cornflakes og krydderier. Jeg har serveret kyllingestykkerne sammen med den lækreste estragon dip med dijon sennep. De sprøde kyllingestykker kan serveres som en starter eller som tilbehør til f.eks. tomatsalat og kartoffelsalat. Den sprøde crunch kan sagtens laves glutenfri, brug blot glutenfri cornflakes og glutenfrit mel. Rigtig god fornøjelse!

Sprøde kyllingestykker med estragon dip

Ingredienser

Sprøde kyllingestykker med estragon dip (til 4 personer):

Kyllingestykker:

600 g kyllingeinderfileter

2 dl kernemælk

Salt og peber

Sprødt crunch:

100 g cornflakes, finthakket

1 spsk hvedemel

1 tsk. hvidløgspulver

1 tsk. paprika

Salt og peber

Olivenolie

Estragon dip:

200 g creme fraiche 18 %

2 tsk. dijon sennep

Et par kviste frisk esdragon, finthakket

Salt og peber

Fremgangsmåde

Kyllingestykker:

Læg kyllingestykkerne i en skål med kernemælk og salt og peber. Lad det stå og trække i 30 minutter.

Sprødt crunch:

Kør cornflakesene i en mini hakker eller foodprocessor til de er næsten fintmalede. Bland cornflakes med hvedemel, hvidløgspulver, paprika, salt og peber.

Vend kyllingestykkerne i den sprøde crunch og placer dem på en bageplade med bage papir. Dryp lidt olivenolie udover kyllingestykkerne og bag dem i ovnen ved 200 C i ca. 20 minutter.

Estragon dip:

Rør dippen sammen, imens kyllingestykkerne er i ovnen.

Server de lune kyllingestykker med estragon dip til. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.