Sprøde kyllingestykker med estragon dip - med cornflakes crunch

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Sprøde kyllingestykker med estragon dip

Sprøde kyllingestykker med estragon dip! Disse sprøde kyllingestykker, som minder om hjemmelavede nuggets, ser simpelthen så lækre. Kyllingen bliver lagt i en lage af kærnemælk og bliver derefter vendt i en sprød crunch af cornflakes og krydderier. Jeg har serveret kyllingestykkerne sammen med den lækreste estragon dip med dijon sennep. De sprøde kyllingestykker kan serveres som en starter eller som tilbehør til f.eks. tomatsalat og kartoffelsalat. Den sprøde crunch kan sagtens laves glutenfri, brug blot glutenfri cornflakes og glutenfrit mel. Hvis du har lyst til at prøve flere opskrifter med crispy chicken, så prøv min crispy chicken burger. Rigtig god fornøjelse!

Sprøde kyllingestykker med estragon dip

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 35 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 55 min.

Ingredienser

Kyllingestykker
Sprødt crunch
Estragon dip

Fremgangsmåde

Kyllingestykker

Læg kyllingestykkerne i en skål med kernemælk og salt og peber. Lad det stå og trække i 30 minutter.

Sprødt crunch

Kør cornflakesene i en mini hakker eller foodprocessor til de er næsten fintmalede. Bland cornflakes med hvedemel, hvidløgspulver, paprika, salt og peber.

Vend kyllingestykkerne i den sprøde crunch og placer dem på en bageplade med bage papir. Dryp lidt olivenolie udover kyllingestykkerne og bag dem i ovnen ved 200 C i ca. 20 minutter.

Estragon dip

Rør dippen sammen, imens kyllingestykkerne er i ovnen.

Server de lune kyllingestykker med estragon dip til. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar