Panini opskrifter på 4 forskellige - De bedste panini grill opskrifter
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Panini

Panini er blandt det bedste jeg ved. En grillet sprød sandwich med skinke, tomat og smeltet mozzarella. Jeg har lavet 4 panini med forskelligt fyld og jeg har grillet dem på en grillpande, men man kan også sagtens bruge en toaster. Jeg plejer at bruge Tefal Snack Collection med særlige plader lavet til at lave de her lækre sandwiches. De kan varieres med forskelligt kød, ost og grøntsager og er perfekt som hurtig og nem aftensmad eller som frokost. Prøv opskrifterne her og nyd den varme sol!

De bedste panini grill opskrifter

Jeg er selv stor fan af at lave forskellige panini opskrifter. Ofte bager jeg selv de her lækre panini brød, og nogle gange køber jeg et lækkert surdejsbrød og bruger. Du kan bruge det brød, du bedste kan lide. Smørsteger du dit brød, så er det virkelig lækkert at bruge to gode skiver surdejsbrød. Brødet bliver lækker saftigt inden i og sprødt uden på.

Til flere af de forskellige opskrifter skal du bruge pesto, og her anbefaler jeg dig at lave en god basilikumspesto. Den er fuld af smag og vil gøre din sandwich ekstra lækker.

Panini

Ingredienser

Alle opskrifterne er til 1 panini Panini 1:
Panini 2:
Panini 3:
Panini 4:

Fremgangsmåde

Sådan gør du:

Fyld paninierne med deres fyld og grill dem på en varm grillpande med smør. De skal ca. have 3 minutter på hver side. Server paninierne med det samme med f.eks. en af disse salater som tilbehør. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Grillet panini med fyld – Sammensæt din egen favorit

Her på siden finder du følgende fire opskrifter:

Opskrift 1: Grillet panini med ost og skinke

Opskrift 2: Grillet panini med pesto, tomat og mozzarella

Opskrift 3: Grillet panini med pesto, mozzarella og bresola

Opskrift 4: Grillet panini med mozzarella

De smager alle sammen virkelig godt, og du kan jo altid sammensætte din egen sandwich ud fra de fire opskrifter. Hver opskrift giver én sandwich, men du kan sagtens lave flere. Hvor mange du kan grille af gangen afhænger af, hvor stor en pande eller hvilken grill, du bruger. Ellers må du lave dem en af gangen.

Du kan også bruge meget andet panini fyld såsom kylling, chorizo, skinke og meget andet. Af smørrelse kan du også bruge en god rød pesto, hummus, soltørrede tomater osv. Du ved, hvad du kan lide bedst i en sandwich som denne.

Hvad er forskellen på en panini og en toast?

De to ting minder jo ret meget om hinanden, da det er brød med fyld, der bliver varmet. Det der dog ofte er forskellen er, at en panini kan være større og have mere lækkert fyld end en toast. Du kan også se de her sandwich opskrifter på siden som en lækker luksus toast. De kan begge to laves på en varm pande, hvor brød og fyld ristes sprødt eller i en bordgrill beregnet til det.

Hvor stammer panini fra?

Det er faktisk en Italiensk opfindelse, men de sidste par år har vi virkelig taget det til os her i Danmark. Det er en super lækker måde at få en god varm sandwich på, uden at det tager så lang tid. Det der tager længst tid er, når den skal i grillen eller på panden og blive god sprød.

 

 

 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar