Lækker opskrift på Luksus Club Sandwich med karry-æbledressing
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Luksus Club Sandwich

Luksus Club Sandwich – Opskrift på lækker på Luksus Club Sandwich med karry-æbledressing Denne sandwich er en luksus udgave af den traditionelle Club Sandwich, som man  kan få på enhver cafe. Club Sandwich bliver for det meste serveret i lyst toastbrød og med kartoffelbåde ved siden af. Jeg foretrækker at spise sådan en sandwich med godt brød, som kernebrød eller surdejsbrød, gerne hjemmebagt, men surdejsbrød kan købes hos mange gode bagere rundt omkring.

Jeg har givet karrydressingen et lille twist og lavet en karry-æbledressing, som passer helt perfekt til det sprøde og salte bacon. Derudover er kyllingen marineret, hvilket giver en helt anden smag til sandwichen. Det er en god ret at servere til frokostgæster i weekenden, så kan man selv sidde og samle sin egen Club Sandwich. Rigtig god fornøjelse!

Luksus Club Sandwich

Opskrift til 4 personer

Ingredienser

Luksus Club Sandwich (til 4 personer) Marineret kylling
Karry-æbledressing
Derudover

Fremgangsmåde

Marineret kylling

Bland alle ingredienserne i en skål og lad kyllingen stå og trække smag i 30 minutter. Steg herefter kyllingen på en pande til det er mørt og gennemstegt. Lad det hvile under et stykke stanniol.

Karry-æbledressing

Rør ingredienserne sammen til en dressing.

Rist bacon, rist brødene og ordn grøntsagerne. Byg herefter Club Sandwichene ved at smøre dressing på hvert brød og fyld på med fyldet og slut af med en skive brød. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar