Luksus hotdogs - Hjemmelavede luksus hotdogs med det hele
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Luksus hotdogs

Luksus hotdogs med det hele. Jeg lavede hjemmelavede hotdogs i dag til min familie, hvor alt var hjemmelavet undtagen pølserne. Der var hjemmebagte pølsebrød, hjemmelavet ketchup, hjemmelavet syltede rødløg, hjemmelavede syltede agurker, hjemmelavet bearnaise mayo og sidst men ikke mindst hjemmelavede ristede løg. Wauw hvor smagte det godt! Jeg fik min far til at grille både pølser og brød, og det blev så lækkert! Det eneste der manglede var sennep og remoulade, men det må blive næste gang. Jeg elsker hotdogs og bestiller det tit til middag, når jeg har fødselsdag. Hjemmelavede grillede hotdogs passer perfekt til en sommermiddag på terrassen, til en fødselsdag, studentergilde og natmad. Prøv også med min lækre chilimayo eller aioli. Rigtig god fornøjelse!

Luksus hotdogs

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer

Skriv en kommentar