Gin og Tonic med rabarber og hyldeblomst - Opskrift på lækker Gin og Tonic
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Gin og Tonic med rabarber og hyldeblomst

Gin og Tonic med rabarber og hyldeblomst – en sød og sommerlig drink. Denne drink er en virkelig god gin og tonic med rabarber og hyldeblomst. Normalt er jeg ikke så glad for gin og tonic, men lige denne er jeg ret vild med. Jeg tænker, at det er fordi den indeholder to af mine favoritsmage, nemlig hyldeblomst og rabarber. Jeg har brugt almindelig tonic vand, men det smager også lækkert med en tonic vand med hyldeblomst. Prøv også min mojito med rabarber, vanilla passion eller min Hugo med hyldeblomst. Rigtig god fornøjelse!

Gin og Tonic med rabarber og hyldeblomst

Opskrift til 2 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 10 min.

Ingredienser

Gin og Tonic med rabarber og hyldeblomst (til 2 glas)

Fremgangsmåde

Gin og Tonic med rabarber og hyldeblomst

Fordel gin, rabarbersaft og hyldeblomstsaft i to glas. Pres lidt citron i hvert glas og kom skiverne i glassene. Top med danskvand, tonic vand og isterninger og evt. mynte og rabarberstængler til pynt. Smag til om der skal mere tonic vand i eller nogle af de øvrige ingredienser. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar