Frikadeller med feta oliven og soltørrede tomater - Opskrift på de bedste frikadeller

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Frikadeller med feta, oliven og soltørrede tomater

Frikadeller med feta, oliven og soltørrede tomater – den klassiske danske frikadelle med et tvist. Disse frikadeller med feta, oliven og soltørrede tomater, og massere af hvidløg, smager virkelig godt. Jeg tror de fleste familier har deres helt egen opskrift på klassiske frikadeller, og i min familie er det min mormor og mor, der mestrer frikadelleopskriften. Frikadeller kan serveres til mange ting, f.eks. på hjemmebagt rugbrød, til kartoffelsalat, til madpakken, skovturen, buffeten eller bare lige som en hurtig snack. Opskriften giver 20 store frikadeller, men de kan også laves mindre og f.eks. kommes i hjemmebagt pitabrød med dressing og grøntsager. Prøv også denne græske salat sammen med. Frikadellerne kan laves i dobbeltportion og så kan den ene halvdel fryses ned. Rigtig god fornøjelse!

Frikadeller med feta, oliven og soltørrede tomater

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 1 t.
Tilberedning 30 min.
I alt 2 t.

Ingredienser

Frikadeller med feta, oliven og soltørrede tomater (20 stk.)
Derudover

Fremgangsmåde

Frikadeller med feta, oliven og soltørrede tomater

Kom alle ingredienserne i en skål (enten en skål til røremaskine eller bare en alm. skål). Rør farsen sammen og smag til om der skal mere salt eller peber i.

Rør endelig ikke for meget i farsen, for så bliver den for tynd, den skal blot lige røres sammen til den er sammenhængende.

Lad farsen hvile på køl i 1 time, så den kan sætte sig og suge en masse god smag fra ingredienserne.

Varm en pande op med alt smørret. Lad smørret “bruse af” og form farsen til frikadeller. Steg ca. 10 frikadeller af gangen i ca. 10 minutter ved middelhøj varme. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar