Cocktail med vanilje og passionsfrugt - Opskrift på den lækreste drink med passionsfrugt
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Cocktail med vanilje og passionsfrugt

 

Cocktail med vanilje og passionsfrugt – en lækker, frisk og lidt sød cocktail med passionsfrugtsirup, frisk appelsinsaft, vanilje og vodka. Vanilla-passion! Jeg elsker denne drink og bestiller den ofte, når jeg er på cocktailbar (dengang man måtte gå ud…) og her har jeg lavet min egen opskrift, som er virkelig lækker! Servér den som en festlig aperitif inden maden eller til sommerens hyggelige party på terrassen, og selvfølgelig til nytårsaften! Prøv også min opskrift på mojito med rabarber eller min opskrift på Hugo med hyldeblomst. Rigtig god fornøjelse!

Cocktail med vanilje og passionsfrugt

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 10 min.

Ingredienser

Cocktail med vanilje og passionsfrugt (4-6 glas)

Fremgangsmåde

Cocktail med vanilje og passionsfrugt

Blend eller shake appelsinsaft, passionsfrugtsirup, vodka og vaniljepasta. Smag til om der skal mere vodka eller mere passionsfrugtsirup i. Fordel passsionsfrugt blandingen i 4-6 glas, tilsæt isterninger og top med danskvand. Pynt hver glas med en halv passionsfrugt og servér. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

8 kommentarer

Skriv en kommentar