Daim is på 3 ingredienser - opskrift på den bedste Daim is uden ismaskine
Opskrifter Livsstil Shop

Daim is på 3 ingredienser

Daim is på 3 ingredienser – opskrift på den bedste cremede daimis med kun 3 ingredienser. Denne is må være nr. 1 på listen over nemme is. Isen bliver lavet med piskefløde og kondenseret mælk som piskes sammen. Herefter vendes hakket Daim i og isen fryses. Der skal ikke bruges ismaskine, så derfor kan de fleste lave denne is. I ismassen kan der tilsættes forskellige ingredienser f.eks. knuste oreos, friske bær, lemoncurd eller prøv disse to varianter med cookie dough og snickers. Denne Daim is har jeg lavet i en brødform og efterfølgende skåret ud i skiver. Server isen med friske bær og du har den perfekte dessert til f.eks. nytårsaften. Rigtig god fornøjelse!

 

Du kan læse mit indlæg om forskellen på kondenseret mælk og dulce de leche lige her. Jeg skriver også, hvor man kan købe det.

Is til 8-10 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning +12 t. / I alt + 12 t.
Ingredienser

Daim is på 3 ingredienser

1 L piskefløde

1,5 dåser kondenseret mælk af 397 g

250 Daim, grofthakket

Fremgangsmåde

Daim is på 3 ingredienser

Kom piskefløde og kondenseret mælk i en skål. Pisk det sammen til en let skum. Vend de hakkede Daim i og hæld isen i en brødform beklædt med bagepapir. Stil formen i fryseren, gerne natten over. Isen tages op ca. 10 minutter inden servering. Server enten isen med en isske eller skær isen i skiver. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.