Bearnaise mayo - Opskrift på den bedste bearnaise mayonnaise
Opskrifter Livsstil Shop

Bearnaise mayo

Bearnaise mayo – den lækreste hjemmelavede mayonnaise med estragon. Jeg elsker mayonnaise og min yndlingssauce er bearnaise, så dette er noget af en vidunderlig blanding. Mayonnaise kan bruges til mange forskellige ting f.eks. på en rugbrødsmad med nye danske kartofler og purløg eller til lækre jomfruhummere. Det er så nemt at lave mayo selv, især hvis det er smagt til med hvidløg, krydderurter eller chili. Jeg har allerede en opskrift på chilimayo, som er helt vidunderlig god til bl.a. pommes fritter, og der er også en opskrift på aioli fyldt med hvidløg, som er perfekt på tapas bordet. Rigtig god fornøjelse!

Dip, Tilbehør til 4-6 personer
Forberedelse 5 min. / Tilberedning 10 min. / I alt 15 min.
Ingredienser

Bearnaise mayo

5 æggeblommer, stuetemp.

1 tsk bearnaise essens

1 tsk citronsaft

1 lille tsk salt

1 tsk Dijon sennep

2,5 dl smagsneutral olie, jeg bruger rapsolie

En god håndfuld frisk estragon, finthakket

Fremgangsmåde

Bearnaise mayo

Kom æggeblommer, bearnaise essens, citronsaft, salt og sennep op i et højt glas til en stavblender. Blend ingredienserne sammen til det begynder at blive lyst og luftigt. Hæld olien i lidt ad gangen i en tynd stråle, imens der fortsat piskes/blendes. Mayonnaisen skal være tyk og cremet. Smag til om der skal tilsættes mere salt. Vend finthakket estragon i og stil mayonnaisen på køl indtil den skal spises. Velbekomme!

Bedøm denne ret

4 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.