Bearnaise mayo - Opskrift på den bedste bearnaise mayonnaise
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Bearnaise mayo

Bearnaise mayo – den lækreste hjemmelavede mayonnaise med estragon. Jeg elsker mayonnaise og min yndlingssauce er bearnaise, så dette er noget af en vidunderlig blanding. Mayonnaise kan bruges til mange forskellige ting f.eks. på en rugbrødsmad med nye danske kartofler og purløg eller til lækre jomfruhummere. Det er så nemt at lave mayo selv, især hvis det er smagt til med hvidløg, krydderurter eller chili. Jeg har allerede en opskrift på chilimayo, som er helt vidunderlig god til bl.a. pommes fritter, og der er også en opskrift på aioli fyldt med hvidløg, som er perfekt på tapas bordet. Rigtig god fornøjelse!

Bearnaise mayo

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 15 min.

Ingredienser

Bearnaise mayo

Fremgangsmåde

Bearnaise mayo

Kom æggeblommer, bearnaise essens, citronsaft, salt og sennep op i et højt glas til en stavblender. Blend ingredienserne sammen til det begynder at blive lyst og luftigt. Hæld olien i lidt ad gangen i en tynd stråle, imens der fortsat piskes/blendes. Mayonnaisen skal være tyk og cremet. Smag til om der skal tilsættes mere salt. Vend finthakket estragon i og stil mayonnaisen på køl indtil den skal spises. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

4 kommentarer

Skriv en kommentar