Tomatpesto - Opskrift på den bedste tomatpesto med soltørrede tomater
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Tomatpesto

Tomatpesto – en lækker rød pesto med masser af dejlig smag fra semidried tomater, almindelige soltørrede tomater, ristede pinjekerner, parmesan og hvidløg. Pesto er fantastisk, og kan virkelig bruges til mange ting, og også laves med mange forskellige ingredienser. Jeg rister pinjekernerne på en tør pande, det giver en god smag til pestoen. Pinjekernerne kan skiftes ud med mandler. Pestoen kan bruges til tapas, serveres til lækkert hjemmebagt brød, pasta med pesto, bagt laks med pesto, sandwich, på pizzaer og serveres sammen med fetadip, hummus og grøntsagsstave. Prøv også min lækre basilikumspesto. Rigtig god fornøjelse!

 

Tomatpesto

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 10 min.

Ingredienser

Tomatpesto

Fremgangsmåde

Tomatpesto

Kom alle ingredienserne i en blender eller minihakker og kør det til en ensartet masse. Du kan også bare hakke det hele fint sammen med en kniv og så blande med olien. Smag pestoen til med salt, peber og citronsaft og juster evt. med olie afhængig af hvilken konsistens du ønsker. Kom pestoen i en skål eller i et glas med låg og opbevar den på køl i op til 1 uge. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar