Bagt laks med pesto og blomkålscouscous - nem og lækker aftensmad
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Bagt laks med pesto og blomkålscouscous

Bagt laks med pesto og blomkålscouscous – et skønt og velsmagende måltid. Jeg elsker bagt laks og især laks bagt med citronskiver og hjemmelavet persillepesto. Jeg serverede dette måltid for mine forældre og de var ellevilde med det! Mine søskende er ude at rejse, og de kan nemlig ikke lide fisk, så derfor var det en perfekt mulighed for at servere fisk. Blomkålscouscous laver jeg ret tit, men med forskelligt fyld i. Denne gang med smørstegt squash, fetaost, granatæble, avocado, ristede pinjekerner og hakkede pistacienødder. En dejlig salat som mætter godt. Du kan sagtens forberede dette måltid i god tid. Lav pesto og også couscous klar i forvejen, så får du nemt og hurtigt aftensmaden på bordet. Du kan servere en dressing til eller noget lækkert brød. Rigtig god fornøjelse!

Bagt laks med pesto og blomkålscouscous

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 35 min.

Ingredienser

Blomkålscouscous:
Pesto:
Derudover:

Fremgangsmåde

Blomkålscouscous:

Del blomkålen i nogle mindre stykker og hak dem fint i en foodprocessor. Skær squashen i tern og steg dem gyldne på en pande i smør. Lad dem køle af. Ordn de andre ingredienser og bland det hele sammen til en skøn blomkålscouscous salat i en skål eller et fad.

Pesto:

Kom alle ingredienserne i en minihakker og kør det til en ensartet pesto. Smag gerne pestoen til, måske der skal tilsættes lidt mere salt.

Placer laksefileterne i et fad. Læg et par citronskiver på hvert stykke laks og fordel pestoen udover laksen. Bag laksen i ca. 20 minutter ved 200 C til de er gennemstegte. Server laksen sammen med blomkålscouscous. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar