Bagt pasta bolognese - Opskrift på pasta bolognese bagt i fad i ovnen
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Bagt pasta bolognese

Bagt pasta bolognese – Opskrift på pasta bolognese bagt i fad i ovnen. Denne ret er så lækker og virkelig nem at lave. Det er en super god hverdagsret, som består af en kødsauce, som kommes i et ildfast fad med ukogt pasta og ost og derefter bages. Der tilsættes desuden mere vand til kødsaucen, så pastaen kan koge og blive møre. Det er så nemt at lave mad i fad, da det blot passer sig selv inde i ovnen. Retten kan sagtens laves af en rest kødsauce fra dagen før, eller fra fryseren. Så er det nemt at servere aftensmad på de travle hverdage. Server gerne retten med en grøn salat eller brød til, men retten kan altså også sagtens spises, som den er. Rigtig god fornøjelse!

Bagt pasta bolognese

Ingredienser

Fremgangsmåde

Bagt pasta bolognese

Lav bolognese (denne bolognese/kødsauce) som angivet i opskriften og tilsæt efterfølgende 2-3 dl vand.

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Kom halvdelen af den ukogte pasta i et ildfast fad og hæld halvdelen af kødsaucen og osten på. Kom den anden halvdel pasta og kødsauce på og slut af med det resterende ost.

Bag i ovnen i ca. 20-30 minutter eller indtil pastaen er færdigkogt. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar