Lækre og nemme bananvafler med havregryn og kanel
Opskrifter Livsstil Shop

Bananvafler med havregryn

Bananvafler med havregryn  Opskrift på sunde og lækre bananvafler med havregryn og et strejf af kanel, som er super nemme at lave. Vaflerne er sødet med banan i stedet for almindeligt hvidt sukker og så er der også lidt vaniljesukker i. De er perfekte som en morgenmadsvaffel og de er også super gode at servere for små børn. Top vaflerne med dine yndlings toppings f.eks. skyr, nødder og friske bær. Hvis du vil lave vaflerne glutenfrie, så brug gerne glutenfrie havregryn i stedet for de almindelige. Du kan også bytte mælken ud med en plantemælk. Rigtig god fornøjelse!

 

Tip: Lav dobbelt portion og frys resten af vaflerne ned, og bag dem i ovnen inden servering. Så har du en nem eftermiddagssnack eller morgenmad.

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Vafler, morgenmad til 4 personer
Forberedelse 15 min. / Tilberedning 5 min. / I alt 20 min.
Ingredienser

Bananvafler (ca. 8 stk.)

150 g havregryn

3 dl mælk

1 tsk. vaniljepulver

1 tsk. bagepulver

1 tsk. kanel

2 modne bananer

2 æg

Smør til stegning

Fremgangsmåde

Bananvafler

Kom alle ingredienserne i en skål eller blender og blend i dejen sammen til en ensartet masse. Varm et vaffeljern op og bag vaflerne til de er gyldne. Lad dem køle af på en rist. Velbekomme!

 

Bedøm denne ret

2 Comments
  1. Disse vafler sad utrolig meget fast I vaffeljernet jeg måtte tilsætte mel til opskriften for at undgå dette. Er ellers vild med dine opskrifter!!!!

    1. Øv, måske var dit vaffeljern ikke varmt nok? Jeg oplever ikke, at de sidder fast. Jeg håber, at det fungerede med mel. Tak, fordi du følger med 🙂 Mange hilsner fra Frederikke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.