Lækre og nemme bananvafler med havregryn og kanel
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Bananvafler med havregryn

Bananvafler med havregryn  Opskrift på sunde og lækre bananvafler med havregryn og et strejf af kanel, som er super nemme at lave. Vaflerne er sødet med banan i stedet for almindeligt hvidt sukker og så er der også lidt vaniljesukker i. De er perfekte som en morgenmadsvaffel og de er også super gode at servere for små børn. Top vaflerne med dine yndlings toppings f.eks. skyr, nødder og friske bær. Hvis du vil lave vaflerne glutenfrie, så brug gerne glutenfrie havregryn i stedet for de almindelige. Du kan også bytte mælken ud med en plantemælk. Rigtig god fornøjelse!

 

Tip: Lav dobbelt portion og frys resten af vaflerne ned, og bag dem i ovnen inden servering. Så har du en nem eftermiddagssnack eller morgenmad.

Bananvafler med havregryn

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 20 min.

Ingredienser

Bananvafler (ca. 8 stk.)

Fremgangsmåde

Bananvafler

Kom alle ingredienserne i en skål eller blender og blend i dejen sammen til en ensartet masse. Varm et vaffeljern op og bag vaflerne til de er gyldne. Lad dem køle af på en rist. Velbekomme!

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer
  1. Disse vafler sad utrolig meget fast I vaffeljernet jeg måtte tilsætte mel til opskriften for at undgå dette. Er ellers vild med dine opskrifter!!!!

    1. Øv, måske var dit vaffeljern ikke varmt nok? Jeg oplever ikke, at de sidder fast. Jeg håber, at det fungerede med mel. Tak, fordi du følger med 🙂 Mange hilsner fra Frederikke

Skriv en kommentar