Opskrifter Livsstil

Bananvafler med havregryn

 

Jeg fortsætter lige i vaffelland med disse sunde bananvafler med havregryn og et strejf af kanel, som er super nemme at lave. Vaflerne er sødet med banan i stedet for almindeligt sukker, så de kan nydes med god samvittighed. De er perfekte som en morgenmadsvaffel, og gode at servere for små børn. Top vaflerne med dine yndlings toppings f.eks. skyr, nødder og friske bær. Hvis du vil lave vaflerne glutenfrie, så brug gerne glutenfrie havregryn i stedet for de almindelige. Du kan også bytte mælken ud med en plantemælk. God fornøjelse!

Bananvafler med havregryn

Vafler, morgenmad til 4 personer
Forberedelse 15 min. / Tilberedning 5 min. / I alt 20 min.
Ingredienser

Bananvafler (ca. 8 stk.):

3 dl havregryn, finvalsede

3 dl mælk

1 tsk. vaniljepulver

1 tsk. bagepulver

1 tsk. kanel

2 modne bananer

2 æg

Smør til stegning

Fremgangsmåde

Bananvafler:

Udblød havregrynene i mælken i 10 minutter. Tilsæt vaniljepulver, bagepulver og kanel. Mos bananerne med en gaffel og bland i dejen sammen med æg til en ensartet masse. Varm et vaffeljern op og bag vaflerne til de er gyldne. Lad dem køle af på en rist. Velbekomme!

Tip: Lav dobbelt portion og frys resten af vaflerne ned, og bag dem i ovnen inden servering. Så har du en nem eftermiddagssnack eller morgenmad.

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.