Pizzaboller
Opskrifter Livsstil Shop

Pizzaboller

 

Pizzaboller – Opskrift på de lækreste pizzaboller med tomatsauce, ost, skinke og pepperoni. Disse pizzaboller eller pizza focaccia er så lækre og nemme at lave. Pizzaboller er jo egentlig bare små tykke pizzaer med fyld, men de er super gode at have med på madpakken, picnic, til en buffet eller som en snack. Pizzabollerne kan sagtens fryses ned, så er det dejligt nemt, hvis man står og skal have et hurtigt måltid. Jeg har lavet en hurtig hjemmelavet tomatsauce til pizzabollerne, men man kan også bare smøre ketchup på eller tomatpure.

Pizzaboller er en super måde at bruge rester op på, da man kan toppe pizzabollerne med alverdens fyld. Her har jeg brugt skinke, pepperoni og revet ost. Det kan også være en rest kylling eller en rest kødsauce. Kom også gerne grøntsager på f.eks. majs, peberfrugt, aubergine eller squash skåret i tern. Jeg har brugt revet mozzarella, men alle andre slags oste kan også bruges. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Pizzaboller til 6-8 personer
Forberedelse 1 t. / Tilberedning 1 t. / I alt 2 t.
Ingredienser

Dej

30 g gær

4 dl vand, lunt

1/2 dl olivenolie

Ca. 750 g tipo 00 mel

1 spsk. honning

2 tsk. salt

Tomatsauce

1/2 dåse hakkede tomater

30 g tomatpure

1 lille bundt frisk basilikum

1 tsk. salt

1 tsk. sukker

Topping

1 pose revet mozzarella

1 pakke skinke i strimler

1 pakke pepperoni

Tørret oregano

Fremgangsmåde

Dej

Opløs gæren i vandet i en røreskål. Tilsæt olie, mel honning og salt. Ælt dejen på maskine med dejkrog i 5-10 min. eller indtil dejen slipper skålen. Lad dejen hæve i 45 min. ved stuetemperatur.

Del herefter dejen i 12-14 stykker og tril dem til boller. Kom bollerne på 1-2 bageplader med bagepapir. Tryk bollerne lidt flade og lad dem efterhæve i 30 min.

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Blend ingredienserne sammen til tomatsaucen.

Smør tomatsaucen ud på bollerne. Fordel ost, skinke, pepperoni og oregano. Bag pizzabollerne i ca. 15 min. eller indtil gyldne. Server straks

Bedøm denne ret

3 Comments
  1. Jeg vil gerne rose denne opskrift. Min 15 årige søn elsker at få dem med i madpakke. De er stadig lækre efter de har været i fryseren

  2. Mega lækker opskrift. Har lavet dem flere gange nu, og de er lige gode hver gang! Sidst jeg lavede dem, valgte jeg at putte en lille mini mozzarella ind i bollen – det kan helt klart også anbefales😋

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.