Gin Hass med mango - Opskrift på den lækreste cocktail med mango
Opskrifter Livsstil Shop

Gin Hass med mango

Gin Hass er en lækker og frisk cocktail med mango. Jeg kan godt forstå, at denne drink er populær, for den er virkelig lækker, især på en varm sommerdag. Gin Hass er faktisk en dansk opfindelse, da den er opfundet på Fyn af en dansk bartender ved navn Kim Hass. Cocktailen består af gin, mangosirup og lemon sodavand. Jeg har brugt mangosirup fra Monin, som laver sirupper i mange forskellige slags og lemon sodavand er fra San Pellegrino. Hvis du ikke kan få fat i Monin sirup, så kan jeg anbefale at bruge appelsin/mango sodavand fra Aqua D’or – det smager vidunderligt! Rigtig god fornøjelse!

Cocktail til 2 personer
Forberedelse 5 min. / Tilberedning 5 min. / I alt 10 min.
Ingredienser

Gin Hass med mango (til 2 glas)

8 cl gin

4 cl mangosirup, f.eks. fra Monin

2 lime

2 håndfulde isterninger

33 ml lemon sodavand

 

Fremgangsmåde

Gin Hass med mango

Fordel gin og mango sirup i to glas. Skær lime i halve og skær den ene halvdel i både og den anden presses ned i glassene. Kom isterninger i glassene og top med lemon sodavand og lime både. Jeg brugte en dåse med lemon sodavand, som jeg fordelte i de to glas, og det passede helt perfekt. Velbekomme!

Bedøm denne ret

3 Comments
  1. Når man skal lave mange af de drinks, plejer jeg at købe lime på flaske (ligesom citronsaft) da jeg synes at man får for lidt saft ud af en 1/2 lime (og det kræver meget arbejde) Det gør absolut ikke drinken dårligere ??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.