Gin Hass med mango - Opskrift på den lækreste mango cocktail
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Gin Hass med mango

Gin Hass med mango er en lækker og frisk cocktail med mango. Jeg kan godt forstå, at denne drink er populær, for den er virkelig lækker, især på en varm sommerdag. Gin Hass drink er faktisk en dansk opfindelse, da den er opfundet på Fyn af en dansk bartender ved navn Kim Hass. 

Cocktailen består af gin, mango sirup og lemon sodavand. Jeg har brugt mango sirup fra Monin, som laver sirupper i mange forskellige slags og lemon sodavand er fra San Pellegrino. Hvis du ikke kan få fat i Monin sirup, så kan jeg anbefale at bruge appelsin/mango sodavand fra Aqua D’or – det smager vidunderligt! 

Gin hass drink

Det er sådan en mango cocktail, de fleste kan lide, så den er også ret sikker at servere for sine gæster. Du skal blot røre alle de forskellige ingredienser i glassene og så komme den skårede lime i. Nemmere bliver det næsten ikke!

Det er ikke en nødvendighed at tilsætte en frisk skive lime, men det giver lidt ekstra friskhed til drinken. Desuden ser det lidt mere festligt ud, end hvis der ikke er noget i din gin hass drink

Mango cocktail

Jeg elsker selv langt de fleste drinks, men især de friske drinks, ala denne her, er jeg vild med. Sådan en god mango cocktail på en sommerdag, er det perfekte match. Det er sådan en drink, der er min go to, da jeg ofte har ingredienserne derhjemme.

Hvis du også er vild med mango cocktail, og cocktails generelt, kan du tjekke de her lækre drinks opskrifter ud:


Jeg har mange flere drinks opskrifter, og du kan finde dem i min drinks og cocktail kategori

Hvad er den bedste gin til gin hass? Det gode ved denne her opskrift er, at der ikke er én gin, der passer perfekt til gin hass. Det er op til dig at vælge din favorit gin og så bruge den. Du kan med fordel prøve med nogle forskellige gin, og så kan du nemt finde den rette gin.

Dog har manden bag drinken faktisk udviklet en specifik gin til en god gin hass drink

Hvorfor hedder det en gin hass? Det er faktisk en meget sjov historie. Normalt tager vi drinks fra udlandet til os her i Danmark, men denne er opkaldt efter en dansk bartender Kim Hass, der var bartender på Fyn.

Er Gin Hass dansk? Ja, det er faktisk en dansk cocktail. Den blev opfundet af den danske bartender Kim Hass, og det er altså ham, der har lagt navn til den velkendte drink. 

 

Gin Hass med mango

Opskrift til 2 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 10 min.

Ingredienser

Gin Hass med mango (til 2 glas)

Fremgangsmåde

Gin Hass med mango

Fordel gin og mango sirup i to glas. Skær lime i halve og skær den ene halvdel i både og den anden presses ned i glassene. Kom isterninger i glassene og top med lemon sodavand og lime både. Jeg brugte en dåse med lemon sodavand, som jeg fordelte i de to glas, og det passede helt perfekt. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

3 kommentarer
  1. Når man skal lave mange af de drinks, plejer jeg at købe lime på flaske (ligesom citronsaft) da jeg synes at man får for lidt saft ud af en 1/2 lime (og det kræver meget arbejde) Det gør absolut ikke drinken dårligere ??

Skriv en kommentar