Velkomstdrink med rabarber - Velkomstdrink til mange
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Velkomstdrink med rabarber

Velkomstdrink med rabarber – Opskrift på nem og lækker velkomstdrink til mange med rabarber, prosecco og danskvand. Denne velkomstdrink er så lækker og passer perfekt til sommerens arrangementer. Velkomstdrinken består af koncentreret rabarbersaft, prosecco eller Asti, danskvand med citrus, jordbær, citron, citronmelisse og isterninger. Denne velkomstdrink passer perfekt til studentergilde, bryllup, sommerfest og Sankt Hans aften.

Velkomstdrink med Asti

Jeg har valgt at komme asti i denne lækre velkomstdrink med rabarber. Asti har en rigtig god sødme, der egner sig særligt godt til drinks. Det gode ved asti er også, at det er forholdsvist billigt at købe. Du kan især finde det til en god pris, når nytår eller studentergilderne nærmer sig. Det er endnu en grund til, at det er den perfekte velkomstdrink til studentergilde.

Velkomstdrink med rabarber

Opskrift til 10-12 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 15 min.

Ingredienser

Velkomstdrink med rabarber

Fremgangsmåde

Velkomstdrink med rabarber

Hæld rabarbersaft, prosecco, danskvand, jordbær og citroner op i en drinksdispenser. Min drinkdispenser er 7 L, ellers kan man dele drinken i 2 dispensere. Opbevar drinken et koldt og tørt sted i et par timer inden servering, så det kan stå og trække. Lige inden servering tilsættes mynte eller citronmelisse og isterninger. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Velkomstdrink til mange

Jeg serverer drinken i en stor drinkdispenser, men den kan også serveres i nogle små. Derudover kan drinken også serveres i store bowl med en stor ske i. Til opskriften har jeg brugt en stor 7l dispenser, men hvis du har to mindre, kan du dele den op i to. Så kan du eventuelt lave en dispenser med alkohol og en uden. Det betyder, at du ret nemt kan lave en velkomstdrink uden alkohol til dem, der vil have alkoholfri. I stedet for asti kan du bruge en god lemonade som erstatning.

Et godt tip hvis du skal lave velkomstdrink til mange er at forberede den et par timer forinden. Så kan du opbevare den køligt et sted, og så kort før gæsterne kommer, kan du tage drinken frem og komme isterninger og frugter i. På den måde er isterningerne ikke nået at smelte og fortynde drinken.

Start festen med en velkomstdrink med bobler

Jeg synes selv, at det er meget festligt, hvis der er velkomstdrink, når man kommer et sted. Og lige så snart at det også er en velkomstdrink med bobler, så gør det det ekstra festligt. En alkoholfri version kunne også godt være, at man erstattede Asti med en alkoholfri bobler. Dem kan man efterhånden få flere og flere af, og jeg er sikker på, at det også smager skønt.

 

 

 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar