Opskrift på nem velkomstdrink med rabarber til mange mennesker
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Velkomstdrink med rabarber

Velkomstdrink med rabarber – Opskrift på nem og lækker velkomstdrink til mange med rabarber, prosecco og danskvand. Denne velkomstdrink er så lækker og passer perfekt til sommerens arrangementer. Velkomstdrinken består af koncentreret rabarbersaft, prosecco eller Asti, danskvand med citrus, jordbær, citron, citronmelisse og isterninger. Jeg serverer den i en stor drinkdispenser, men den kan også serveres i nogle små. Derudover kan drinken også serveres i store bowl med en stor ske i. Denne velkomstdrink passer perfekt til studentergilde, bryllup, sommerfest og Sankt Hans aften. Rigtig god fornøjelse!

Velkomstdrink med rabarber

Opskrift til 10-12 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 15 min.

Ingredienser

Velkomstdrink med rabarber

Fremgangsmåde

Velkomstdrink med rabarber

Hæld rabarbersaft, prosecco, danskvand, jordbær og citroner op i en drinksdispenser. Min drinkdispenser er 7 L, ellers kan man dele drinken i 2 dispensere. Opbevar drinken et koldt og tørt sted i et par timer inden servering, så det kan stå og trække. Lige inden servering tilsættes mynte eller citronmelisse og isterninger. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar