Kyllingefrikadeller med chili og gulerod - Opskrift på kyllingefrikadeller

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Kyllingefrikadeller med chili og gulerod

Kyllingefrikadeller med chili og gulerod – opskrift på de lækreste kyllingefrikadeller med chili og gulerod. Disse frikadeller med hakket kyllingekød smager virkelig godt. Kyllingefrikadeller er et lækkert alternativ til de alm. frikadeller. Frikadellerne kan serveres til mange ting, f.eks. på hjemmebagt rugbrød, til kartoffelsalat, til madpakken, skovturen, buffeten eller bare lige som en hurtig snack.

Opskriften giver ca. 12 frikadeller, men de kan også laves mindre og f.eks. kommes i hjemmebagt pitabrød med dressing og grøntsager. Prøv også denne græske salat sammen med. Frikadellerne kan laves i dobbeltportion og så kan den ene halvdel fryses ned. Rigtig god fornøjelse!

Kyllingefrikadeller med chili og gulerod

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 1 t.
Tilberedning 30 min.
I alt 2 t.

Ingredienser

Kyllingefrikadeller med chili og gulerod (12 stk.)

Fremgangsmåde

Kyllingefrikadeller med chili og gulerod

Kom alle ingredienserne i en skål (enten en skål til røremaskine eller bare en alm. skål). Rør farsen sammen og smag til om der skal mere salt eller peber i. Rør endelig ikke for meget i farsen, for så bliver den for tynd, den skal blot lige røres sammen til den er sammenhængende. Lad farsen hvile på køl i 1 time, så den kan sætte sig og suge en masse god smag fra ingredienserne.

Varm en pande op med alt smørret. Lad smørret “bruse af” og form farsen til frikadeller. Steg  frikadeller af gangen i ca. 10 minutter ved middelhøj varme. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar