Kyllingefrikadeller med chili og gulerod - Opskrift på kyllingefrikadeller
Opskrifter Livsstil Shop

Kyllingefrikadeller med chili og gulerod

Kyllingefrikadeller med chili og gulerod – opskrift på de lækreste kyllingefrikadeller med chili og gulerod. Disse frikadeller med hakket kyllingekød smager virkelig godt. Kyllingefrikadeller er et lækkert alternativ til de alm. frikadeller. Frikadellerne kan serveres til mange ting, f.eks. på hjemmebagt rugbrød, til kartoffelsalat, til madpakken, skovturen, buffeten eller bare lige som en hurtig snack. Opskriften giver ca. 12 frikadeller, men de kan også laves mindre og f.eks. kommes i hjemmebagt pitabrød med dressing og grøntsager. Prøv også denne græske salat sammen med. Frikadellerne kan laves i dobbeltportion og så kan den ene halvdel fryses ned. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Frikadeller til 4 personer
Forberedelse 1 t. / Tilberedning 30 min. / I alt 2 t.
Ingredienser

Kyllingefrikadeller med chili og gulerod (12 stk.)

500 g hakket kyllingekød

1 løg, fintrevet

1 æg

1 stor gulerod, fintrevet

2-3 spsk mel

1 spsk. sød chilisauce,

1/2 tsk. groft salt

Friskkværnet peber

1 knivspids revet muskatnød

Fremgangsmåde

Kyllingefrikadeller med chili og gulerod

Kom alle ingredienserne i en skål (enten en skål til røremaskine eller bare en alm. skål). Rør farsen sammen og smag til om der skal mere salt eller peber i. Rør endelig ikke for meget i farsen, for så bliver den for tynd, den skal blot lige røres sammen til den er sammenhængende. Lad farsen hvile på køl i 1 time, så den kan sætte sig og suge en masse god smag fra ingredienserne.

Varm en pande op med alt smørret. Lad smørret “bruse af” og form farsen til frikadeller. Steg  frikadeller af gangen i ca. 10 minutter ved middelhøj varme. Server straks. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.