Velkomstdrink med mango - Alkoholfri velkomstdrink med mango
Opskrifter Livsstil Shop

Velkomstdrink med mango

Velkomstdrink med mango – Opskrift på nem og lækker alkoholfri velkomstdrink til mange med mango, Faxe Kondi og danskvand. Denne velkomstdrink er så lækker og passer perfekt til sommerens arrangementer. Velkomstdrinken består af mango sirup, Faxe Kondi, danskvand med citrus, frossen mango, mynte, passionsfrugter og isterninger. Jeg serverer den i en stor drinkdispenser, men den kan også serveres i nogle små. Derudover kan drinken også serveres i store bowl med en stor ske i. Denne velkomstdrink passer perfekt til studentergilde, bryllup, sommerfest og Sankt Hans aften. Hvis man vil lave den med alkohol, så kan der tilsættes gin eller vodka. Hvidvin kan også bruges. Prøv også min velkomstdrink med rabarber. Rigtig god fornøjelse!

 

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Drinks & Cocktails til 10-12 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 5 min. / I alt 15 min.
Ingredienser

Velkomstdrink med mango

5 dl mango sirup

2 L Faxe Kondi eller Sprite

4 L danskvand med citrus

250 g mango, frossen

3 passionsfrugter, skåret i halve

1 bundt frisk mynte

Isterninger

Fremgangsmåde

Velkomstdrink med mango

Hæld mango sirup, Faxe Kondi og danskvand op i en drinksdispenser. Min drinkdispenser er 7 L, ellers kan man dele drinken i 2 dispensere. Opbevar drinken et koldt og tørt sted i et par timer inden servering, så det kan stå og trække. Lige inden servering tilsættes frossen mango, passionsfrugter, mynte og isterninger. Server straks. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.