Cosmopolitan - Opskrift på frisk og syrlig cocktail med tranebær
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Cosmopolitan

Cosmopolitan – Opskrift på den lækreste Cosmopolitan drink med vodka, tranebærjuice, Cointreau og lime. Denne lækre, friske og syrlige cocktail er mest kendt fra Sex and the city. En skøn cocktail at nyde på en varm sommerdag eller som en del af nytårsaften.

Jeg har blandet cocktailen, sådan som jeg bedst kan lide den, men husk endelig at smage den til, så du kan justere i mængderne, så den passer til den smag du kan lide.

Hjemmelavet sukkersirup

Du kan nemt og hurtigt lave din egen sukkersirup til drinks. Kog 2 dl sukker eller rørsukker og 2 dl vand i en lille gryde til sukkeret er opløst. Hæld sukkersiruppen i en beholder og opbevar den på køl i op til 6 måneder.

Server gerne cocktailen sammen med chips eller hjemmelavede saltmandler, se opskrift her. Rigtig god fornøjelse!

Cosmopolitan

Drinks og cocktails til 2 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 10 min.

Ingredienser

Cosmopolitan (til 2 glas)

Fremgangsmåde

Cosmopolitan

Kom ingredienserne i en shaker, shake det godt og fordel det herefter i 2 kolde glas. Pynt med limeskiver. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer

Skriv en kommentar