Svensk pølseret - Opskrift på lækker svensk pølseret
Opskrifter Livsstil Shop

Svensk pølseret

Svensk pølseret – opskrift på en nem og lækker hverdagsret, som både små og store kan lide. Svensk pølseret har vi tit spist til aftensmad hjemme hos mig. Det er en lækker ret, som er perfekt at servere i hverdagene, når maden helst skal være hurtig at lave. Retten består af en lækker tomatsauce med paprika, wienerpølser og kartofler. Vi laver den med fintsnittet porrer også, for at få lidt mere grønt til retten. Hvis du har nogle kogte kartofler fra dagen før, så er de helt perfekte at bruge i denne ret. Rigtig god fornøjelse!

Svensk pølseret

Varme retter, Aftensmad til 4 personer
Forberedelse 15 min. / Tilberedning 15 min. / I alt + 30 min.
Ingredienser

Svensk pølseret

650 g kartofler, kogte

20 g smør

2 løg, skåret i tern

2 fed hvidløg, presset

1 porrer, skåret i tynde skiver

6 wienerpølser, skåret i små stykker

2 tsk paprika

140 g tomatpure

1 dåse hakkede tomater

1 spsk æblecidereddike

1 spsk ketchup

1,5 dl madlavningsfløde

Salt og peber

Frisk purløg eller persille til drys

 

 

 

 

 

Fremgangsmåde

Svensk pølseret

Kog kartoflerne møre i let saltet vand.

I en sauterpande smeltes smørret og løg, hvidløg og porrer steges til de er bløde og klare. Tilsæt pølserne og paprika og lad det stege med lidt. Tilsæt tomatpure, hakkede tomater, æblecidereddike og ketchup. Lad det stå at småkoge og tilsæt fløden under omrøring. Tilsæt til sidst kartoflerne og lad det hele småkoge i ca. 10 minutter. Smag til med salt og peber og evt. mere paprika eller æblecidereddike. Når kartoflerne har suget væske til sig er retten klar. Server med frisk purløg eller persille. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven