Tomatsuppe - Opskrift på den bedste cremede tomatsuppe
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Tomatsuppe

Tomatsuppe – opskrift på den bedste cremede tomatsuppe. Jeg elsker suppe og især denne lækre tomatsuppe, som er dejlig cremet og smagfuld. Det er så nemt at lave tomatsuppe selv, og det er et perfekt måltid at nyde på kolde efterår- og vinterdage. Jeg har her serveret suppen med nudler, mascarpone og frisk persille. Suppen kan også serveres med suppehorn, sprødt stegt bacon, rugbrødscrutoner eller rugbrødschips, creme fraiche, forskellige olier eller ristede kerner.

Lav gerne en ekstra stor portion af suppen, så du har til dagen efter eller frys resten af suppen ned i portioner, så er der nem aftensmad på travle dage. Server også suppen med lækkert brød til f.eks. dette nemme hvidløgsbrød med ost eller disse små brød med oliven.  Prøv også min kartoffel-porre suppe eller min græskarsuppe. Rigtig god fornøjelse!

Tomatsuppe

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Tomatsuppe
Derudover

Fremgangsmåde

Tomatsuppe

Svits løg, hvidløg, chili og oregano i olivenolie i en gryde, uden at det tager farve. Tilsæt herefter tomaterne og lad dem stege med i et par minutter. Hæld hakkede tomater, grøntsagsbouillon og tomat puré i gryden. Lad det stå at simre under låg i 10 minutter. Blend herefter saucen til en ensartet masse. Tilsæt fløde og smag til med brun farin og æblecidereddike, salt og peber og lad tomatsuppen stå at simre 10 minutter.

Server suppen med nudler, mascarpone og frisk persille. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar