Pastasalat med karry, kylling og bacon - Cremet pastasalat med karry
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Pastasalat med karry, kylling og bacon

Pastasalat med karry, kylling og bacon – Opskrift på lækker cremet pastasalat med karry, kylling og bacon. Jeg elsker pastasalater, og det er altid et kæmpe hit at servere sådan en salat med pasta og diverse lækkerier i. Denne salat er med en lækker cremet karrydressing med revet æble i, som giver en dejlig sødme. Derudover er der kylling, bacon, majs, ærter, forårsløg og oliven i salaten.

Pastasalat er sådan en taknemmelig ret, da det kan laves med lige det fyld/tilbehør, som man allerbedst kan lide. Denne pastasalat kan holde sig et par dage på køl og er perfekt at have med i madpakken. Prøv også denne pastasalat med tun, spinat og feta. Rigtig god fornøjelse!

Pastasalat med karry, kylling og bacon

Pastasalat til 4
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 15 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Karrydressing
Pastasalat med karry, kylling og bacon

Fremgangsmåde

Karrydressing

Rør creme fraiche og mayonnaise sammen med revet æble. Smag til med sukker, salt, peber og karry. Stil dressingen på køl indtil brug.

Pastasalat med karry, kylling og bacon

Kog pastaen og lad den afkøle.

Steg bacon sprødt på en pande. Steg herefter kyllingen på den samme pande til den er gennemstegt. Krydr med salt og peber. Skær herefter kyllingen i tern.

Vend pasta, bacon (gem evt. lidt til at drysse ovenpå), kylling, majs, ærter, forårsløg, oliven og dressing sammen. Fordel rucola på et fad og kom pastasalaten ovenpå. Server straks eller stil på køl indtil servering. Velbekomme!

 

 

 

Bedøm

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar