Pastasalat med karry, kylling og bacon - Cremet pastasalat med karry
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Pastasalat med karry, kylling og bacon

Kold pastasalat med kylling

Her finder du min opskrift på en lækker cremet pastasalat med karry, kylling og bacon. Jeg elsker pastasalater, og det er altid et kæmpe hit at servere sådan en salat med pasta og diverse lækkerier i. Det er en kold pastasalat med en lækker cremet karrydressing med revet æble i, som giver en dejlig sødme.

Derudover er der kylling, bacon, majs, ærter, forårsløg og oliven i salaten. Hvis der er nogle af de ting, du ikke er så vild med, så kan du jo bare undlade det. Jeg bruger ofte selv majs fra dåse. Hvis du gerne vil gøre det ekstra lækkert, kan du bruge friske majs fra majskolbe – de smager af lidt mere.

Pastasalat med karry, kylling og bacon

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 15 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Karrydressing
Pastasalat med karry, kylling og bacon

Fremgangsmåde

Karrydressing

Rør creme fraiche og mayonnaise sammen med revet æble. Smag til med sukker, salt, peber og karry. Stil dressingen på køl indtil brug.

Pastasalat med karry, kylling og bacon

Kog pastaen og lad den afkøle.

Steg bacon sprødt på en pande. Steg herefter kyllingen på den samme pande til den er gennemstegt. Krydr med salt og peber. Skær herefter kyllingen i tern.

Vend pasta, bacon (gem evt. lidt til at drysse ovenpå), kylling, majs, ærter, forårsløg, oliven og dressing sammen. Fordel rucola på et fad og kom pastasalaten ovenpå. Server straks eller stil på køl indtil servering. Velbekomme!

 

 

 

Bedøm

Bliv medlem 

Pastasalat med karry

Karry og pasta er to ting, der går hånd i hånd, når man taler om en god pastasalat. Det smager super lækkert sammen, og man kan jo selv tilsætte lidt mere karry, hvis man gerne vil have smagen mere intens. Nogen foretrækker den mere mild, men jeg kan selv godt lide, at karryen smager igennem – uden at det bliver for stærkt.

Jeg laver ofte en pastasalat med karry som tilbehør til aftensmaden, og så kan jeg spise resterne til frokost dagen efter. Så er der både lækkert aftensmad og lækre rester til dagen efter. Bacon i tern er det, jeg foretrækker i denne her salat, da det så fordeler sig i hele pastaen. Du kan dog også stege bacon i skiver og så knække det ud i mindre stykker.

Spørgsmål til opskriften

  • Kan man fryse pastasalat? Nej, det fungerer ikke godt, hvis du fryser pasta eller denne her pastasalat.
  • Hvordan laver man pastasalat? Det er super nemt at lave en lækker salat med pasta. Helt grundlæggende skal du koge noget pasta, lave en god dressing, tilsætte noget salt og protein – og så har du en super lækker salat!
  • Hvor meget pastasalat pr. person? Det kan godt være svært at vurdere, hvor meget man skal lave. Det kommer også helt an på, hvor meget andet der skal serveres, eller om det er det eneste, der bliver sat på bordet. I denne her opskrift har jeg regnet med, at der er til 3-4 personer, hvis man ikke spiser andet til.

Pastasalat er sådan en taknemmelig ret, da det kan laves med lige det fyld/tilbehør, som man allerbedst kan lide. Denne pastasalat med karry, kylling og bacon kan holde sig et par dage på køl og er perfekt at have med i madpakken. Prøv også denne pastasalat med tun, spinat og feta eller denne her cæsar pastasalat. Rigtig god fornøjelse!

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar