Pastasalat med tun - Opskrift på skøn pastasalat med tun
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Pastasalat med tun

Pastasalat med tun – opskrift på skøn pastasalat med tun, majs, spinat, oliven, soltørrede tomater og feta. Pastasalat er virkelig lækkert, nemt og hurtigt at lave. Denne pastasalat har min mor lavet mange gange herhjemme og den er så nem at lave. Kog blot pasta og vend sammen med de øvrige ingredienser og du har den dejligste middagsret. Jeg har brugt Rigatoni pasta, men alt slags pasta kan bruges, også grov pasta. Denne pastasalat er ikke med en dressing eller olie, men server gerne tomatpesto eller basilikumspesto til. Prøv også min pastasalat med kylling, bacon og grønt. Rigtig god fornøjelse!

Pastasalat med tun

Opskrift til 4-5 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 15 min.
I alt 25 min.

Ingredienser

Pastasalat med tun

Fremgangsmåde

Pastasalat med tun

Kog pastaerne og lad dem afkøle.

Kom de øvrige ingredienser på et stort fad eller i en stor skål og vend sammen med det afkølede pasta. Server med det samme eller opbevar pastasalaten i køleskabet indtil servering. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar