Opskrifter Livsstil

Spinatpandekager med fyld af kylling og peberfrugt

Spinatpandekager med fyld af kylling og peberfrugt, som en slags faijats. Fajitas er nemlig tortillas med peberfrugt, løg og kylling og det smager så lækkert. Jeg har lavet det med spinatpandekager, for lige at tilføje lidt ekstra grøntsager. Server pandekagerne med grøntsagsstave, creme fraiche eller guacamole. Fyldet kan også være hakket oksekød, oksekødsstrimler eller svinekød. Lav gerne spinatpandekagerne en dag i forvejen, så er det en meget nem og hurtig ret at lave til aftensmad i hverdagene. Rigtig god fornøjelse!

Spinatpandekager med fyld af kylling og peberfrugt

Mad til 4-6 personer
Forberedelse 30 min. / Tilberedning 20 min. / I alt 50 min.
Ingredienser

Spinatpandekager:

Se opskriften her

Fyld:

Olivenolie

1 stort løg, skåret i tynde både

2 fed hvidløg, presset

2 peberfrugter, skåret i strimler

500 g kyllingeinderfileter, skåret i små tern

Fajitakrydderi, f.eks. fra Santa Maria

Flødeost

Revet ost, cheddar eller mozzarella

Fremgangsmåde

Spinatpandekager:

Lav spinatpandekagerne evt. en dag i forvejen.

Fyld:

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Svits løg, hvidløg og peberfrugt på en pande i olivenolie. Hæld det herefter over på en tallerken og steg kylling og krydderi på panden til kyllingen er næsten gennemstegt. Tilsæt peberfrugt-blandingen til kyllingen og lad det stå på panden ved middelhøj varme i et par minutter.

Smør flødeost på midten af hver pandekage og kom fyldet i. Fold og rul pandekagerne om fyldet og placer pandekagerne i et ovnfast fad. Drys revet ost udover og bag pandekagerne i ovnen i ca. 15 minutter til osten er gylden og sprød. Server straks. Velbekomme!

Bedøm denne ret

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.