Shakshuka med parmaskinke og ricotta

Shakshuka med parmaskinke og ricotta. Shakshuka er en krydret tomatsauce, hvor man pocherer æg i saucen. Denne ret bliver tilberedt på en pande og kræver ikke alverdens tid og ingredienser. Jeg har toppet min Shakshuka med sprødstegt parmaskinke, ricotta, avocado og forårsløg, men man kan toppe den med alle mulige forskellige toppings. Spis denne ret til brunch, frokost eller aftensmad og server f.eks. et stykke godt brød til. hvis du ønsker tomatsaucen mere krydret og stærk i smagen, så prøve at tilsætte frisk chili eller Sriracha til saucen. God fornøjelse!

Shakshuka med parmaskinke og ricotta
Ingredienser

Shakshuka (til 4 personer):

1 løg, hakket

2 fed hvidløg, presset

1 rød peberfrugt, skåret i skiver

Olivenolie

2 dåser hakkede tomater

Tørrede chiliflager

Spidskommen

Oregano

Salt

Peber

4 æg

4 skiver parmaskinke

Et par spiseskefulde ricotta

1 avocado, i skiver

Et par stængler forårsløg

Fremgangsmåde

Shakshuka:

Svits løg, hvidløg og peberfrugt i olivenolie på en pande. Tilsæt hakkede tomater og krydderier og lad det stå at simre lidt. Smag saucen til om du ønsker flere krydderier i. Lav 4 huller og slå et æg ud i hvert hul. Læg låg på panden og lad æggene pochere under låg i ca. 10 minutter. Steg parmaskinken sprød på en tør pande. Fordel parmaskinke på panden sammen med ricotta, avocado og forårsløg og server straks. Velbekomme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.