Shakshuka med parmaskinke og ricotta - tomatsauce med pocheret æg
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Shakshuka med parmaskinke og ricotta

Shakshuka med parmaskinke og ricotta. Shakshuka er en krydret tomatsauce, hvor man pocherer æg i saucen. Denne ret bliver tilberedt på en pande og kræver ikke alverdens tid og ingredienser. Jeg har toppet min Shakshuka med sprødstegt parmaskinke, ricotta, avocado og forårsløg, men man kan toppe den med alle mulige forskellige toppings. Spis denne ret til brunch, frokost eller aftensmad og server f.eks. et stykke godt brød til. hvis du ønsker tomatsaucen mere krydret og stærk i smagen, så prøve at tilsætte frisk chili eller Sriracha til saucen. God fornøjelse!

Shakshuka med parmaskinke og ricotta

Ingredienser

Shakshuka (til 4 personer):

Fremgangsmåde

Shakshuka:

Svits løg, hvidløg og peberfrugt i olivenolie på en pande. Tilsæt hakkede tomater og krydderier og lad det stå at simre lidt. Smag saucen til om du ønsker flere krydderier i. Lav 4 huller og slå et æg ud i hvert hul. Læg låg på panden og lad æggene pochere under låg i ca. 10 minutter. Steg parmaskinken sprød på en tør pande. Fordel parmaskinke på panden sammen med ricotta, avocado og forårsløg og server straks. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar