Citronkylling med smørsauce - Stegt kylling med smørsauce og citron
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Citronkylling med smørsauce

Citronkylling med smørsauce – Opskrift på lækker ret med stegt kylling med citron, smørsauce og kapers. Denne ret er super lækker og nem. Retten består af kyllingebryster, som bankes flade og vendes i hvedemel. Kyllingebrysterne steges og tilsidst lægges de på panden i en lækker smørsauce med masser af citron, hvidløg og kapers. Retten er super god som hverdagsmad, da den er enkel og nem at lave. Jeg serverer retten med ris og man kan også servere broccoli eller blomkål til, for at tilføje grønt til retten. Rigtig god fornøjelse!

Citronkylling med smørsauce

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Citronkylling med smørsauce
Derudover

Fremgangsmåde

Citronkylling med smørsauce

Bank kyllingebrysterne flade med en kødhammer eller en kagerulle. Bland hvedemel med salt og peber. Vend kyllingebrysterne i mel og steg dem på en pande med olie i 4-5 min. på hver side. Kom kyllingerne på en tallerken.

Smelt smørret på panden. Tilsæt hvidløg, citronsaft og kyllingefond. Lad det simre. Læg citronskiverne i saucen i et par minutter. Fjern citronskiverne og læg kylling på panden. Kom citronskiverne på kyllingen sammen med kapers. Drys med persille og server retten sammen med kogte ris. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar